Gith Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Greetings! Postanowilem w koncu cos pokazac :) Jest to moj pierwszy samochod, a zainspirowal mnie kolega Pendzel the V-Ray Moderator, ktory zrobil ten sam modelik, jednakze wyszlo mu to o niebo lepiej od mojego [winko]. Wszak on ma juz troche doswiadczenie, a to jest jak juz wspomnialem pierwsza ma proba modelowania pojazdu o 4 kolkach. Czekam wiec na wyrok ;) Pozdrawiam Gith
Vogel Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Też to kiedyś modelowałem więc łatwiej mi zauważyć niedoróbki - a kilka ich by się znalazło (nie bądźmy jednak czepialscy). Generalnie całkiem miłe dla oka, ale stanowczo nie jest to samochód, tylko... plastikowy samochodzik ;] Oczywiście jest to głównie wina tekstur ale także i niektórych elementów modelu które zostały dość mocno uproszczone.
Krzysztof Kucharz Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Poprawiłbym troszkę \"lakier\" bo wygląda jak resorówka. Reszta - spox [dresik]
Gith Napisano 31 Maj 2003 Autor Napisano 31 Maj 2003 Niestety nawet jakbym chcial zmienic to i tak nic z tego, bo projekt poszedl w cholere razem z kilkoma innymi no i razem z cala partycja, takze jak juz to bym go wymodelowal od podstaw ale nie wiem czy jest sens. Poza tym w sumie nie chcialem zeby byl taki realistyczny (tzn zeby wygladal jak samochod)...
skovron Napisano 7 Czerwiec 2003 Napisano 7 Czerwiec 2003 szkoda ze ten projekt \"poszedl w cholere\" :( fajnie wyglada to autko :D, mnie osobiscie wogole nie przeszkadza to ze ze troche przypomina zabawke, wrecz przeciwnie tak jest fajnie! :D
Gith Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Napisano 28 Czerwiec 2003 Yasne! Wyszlo mi jak zabawka ale tak tez jest przeciez dobrze... Poprawilbym chyba otoczenie (bo przez ta szarosc, chrom dziwnie wygla) i swiatla... jakbym mogl :( Pozdrawiam Gith
ChaoS Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 A ja sie czepie modelik jest ok ale ... looknij na screena :)
Rekomendowane odpowiedzi