Napisano 26 Maj 200321 l Witam... dorobilem luterka i klamki i... ...i tak oto wyglada prefinalny rendering: pozdrawiam- pawelek
Napisano 26 Maj 200321 l hmm no ciekawe, fajna kolorystyka i fajne klamki, tylko daj wieskzeg orendera niz 1x1 px :D
Napisano 27 Maj 200321 l Autor chyba mi sie wydaje, ale nie zalaczyl obrazka... :D mam problemy z laczem ostatnio... :(:( zapmieszczam go ponizej...
Napisano 27 Maj 200321 l Autor chyba mi sie wydaje, ale nie zalaczyl obrazka... :D mam problemy z laczem ostatnio... :(:( zapmieszczam go ponizej...
Napisano 29 Maj 200321 l fajnie by wygladal gdybys zrobil go z czerwonego przezroczystej gumy taka jak maja pontony albo materace, i obok taki wystajacy wlot do dmuchania :)
Napisano 29 Maj 200321 l moglbys jescze poprawic swiatla...za widoczne sa te kanty...oraz gdzie jest lakier??? pozdr
Napisano 29 Maj 200321 l Autor swiatla poprawie, wyszly tak dopiero po renderingu... ;( a lakier... :D jak sie robi lakier?? nie bardzo moge sobie z tym poradzic... pozdrawiam- pawelek
Napisano 29 Maj 200321 l juz lepiej :) tylko ta boczna szyba chyba nie ma slupka i to troche zabawnie wyglada(jakby byla rzeczywiscie balonem )
Napisano 29 Maj 200321 l Jest do czego się przyczepić(nie będę się rozpisywał - za dużo tego)-ja bym na twoim miejscu popracował nad nim jeszcze. To twój pierwszy model?? Pozdrawiam.
Napisano 30 Maj 200321 l Autor slupka nie ma... i ma nie byc... taka moja fantazja.. :D a model samochodu to pierwszy... :D
Napisano 31 Maj 200321 l noo jak na pierwszy model to naprawde niezły [spox] - ale przeglądnij jeszcze troche zdjęć z pierwowzorem [rotfl2] i popracuj jeszcze nad nim troszke a na pewno znajdzie się coś do poprawy - - ogólnie nieźle - - - pozdrowionka