TIMOTI Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 comix fajna abstrakcja [piwo] czym uzyskales ten zielony efekt glowem ??
comix Napisano 26 Maj 2003 Autor Napisano 26 Maj 2003 TIMOTI to nie jest czysty max... ;/ sorx ze nie napisałem wcześniej... [jeszcze PS] ten efekt jest przez skopiowanie obiektu i rozazanie go [blur\'em] pozdroo [piwo]
TIMOTI Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 zrob z takim efektem napis matrix i oczywiscie tez pelno innych znakow ;)
uncle Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 to samo mozna uzyskac w 3ds przy motion blur chyba ;d
MeG Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 trendy ... jak niewiem ... i zielone ..... niewiem nie przepadam za taka abstrakcja co niezmieniea ze ciekawie wyglada .. jak to juz kiedys comix powiedzial jestm \"za stara \" zeby innych oceniac i modelowac lol
comix Napisano 27 Maj 2003 Autor Napisano 27 Maj 2003 pokaż mi że napisałem \"meG jesteś za stara\" :P coś sobie ubzdurałaś i tyle... nic na to nie poradze :P 1. wyjaśniłem o co mi wtedy chodziłem... [źle napisałem i tyle...] 2. przeprosiłem ciebie i reszte [jak widze zapomniałaś... albo może tego chcesz by ktoś cie przepraszal... może wtedy lepiej sie czujesz :P] tak to bywa... [lol2] 2. oceniać każdy może :P jeżeli ktoś nie chce nie musi... nie zmuszam... btw: jak chcesz sie wyżalić to zapraszam na u2u albo gg 4682036 nie zamierzam bawić sie na forum dzięki za posty :)
MeG Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 lol lol lol jak juz nie pamietasz ze ludzi co sa starsi obraziles to twoja rzec a co do ubzduranie to ty masz i ty zapominales ze mnie in obraziles a potem prosisz na u22 o wyrozumialosc ??? i mam ci pomoc .. ehhh mi to wszystko jedno i tak nie mam czasu na roztrzasanie tego tematu co do pracki nie w moim guscie bo popierwsze trendy trendy i jescze raz trendy ... w sumie na abstract juz patrzec nie moge bo mi sie zle robi ... obrzydlo mi i tyle jak na moj gust zmienilabym texture i dodala ostatecznego szlifu w PS inne oswietlenie ... i nie zielone plz jak o mnie chodzi to ta twoja glowa wyglada milon razy lepiej jak to cos
MeG Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 napisalam co mysle wiec sie pewnie obrazil ...tja jak by co i sie nei obrazil comix . to tu masz pare takich abstract walls trendy wallpapers moze ci cos pomoze ten link
comix Napisano 27 Maj 2003 Autor Napisano 27 Maj 2003 spoko! dzięki za linka... wogóle to tylko sobie zrobiłem abstract\'a bo nie miałem sił modelować \"morfeusza\"... przecież nie robie tego cały czas... :) btw: na co mam sie obrażać?! twoje zdanie jest takie moje jest inne :) pozdroo[piwo]
uncle Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 meg, no chyba kazdy ma prawo przynajmniej sobei jednego jakiegos abstrakta zrobic, wiem jak sie z tym czujesz tak samo jak ja jak widze kolejny nowy temat o samochodach, to tez troche nudne jest ale no coz, ludzie robiaa to co chca i nic zz tym nie zrobisz;d a ze moda na abstrakty zawsze bedzie, bo ludziom z poza kregu grafikow to sie podoba to my to bedziemy robic ;d hehehehe moze pewnie sie myle ale tak uwazam, zreszta coponiektore abstrakty tez mi sie podobaja, mimo ze to zadna sztuka w modelowaniu jednak one cos w sobie maja ;) ja lubie wszystko co ladne :d
MeG Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 jak bedziesz cos do shopa potrzebowal to sie zamelduj ... brushes i takie tam :)
uncle Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 meg no jasne ze potrzebuje! nigdy nie che mi sie tego szukac, szczegulnie pedzli i patternow, no i jakis fajnych gradientow :** melduje sie;)
comix Napisano 27 Maj 2003 Autor Napisano 27 Maj 2003 uncle zobacz tutaj też sie moge zameldować?! :D pozdroo
MeG Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 ok dajcie ftp to wam conieco wrzuce tyle bo tego jest za duzo jak na maila ... i zrobmy topic w \"na luzie\" albo gdzie indziej z tymi fontsami brushes itd .gdzie moznabyoby linki postowac ... cowy na to ???
uncle Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 yyy qrde nie mam ftpa ;\\ mozesz mi po 10mb na skrzynke wysylac a ja to moge dopiero wtedy dac na ftpa [email protected]
MeG Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 zrobilam dla ws specjalnie nowy temat w \"na luzie\" z linkami do brushes fontsow itd mam nadzieje ze wam z tym pomoge :)[heej] ==========> Photoshop resources links
SiD Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Bardzo fajniaste w czym to robiłes ? jak moge wiedziec ?
Rekomendowane odpowiedzi