Napisano 26 Maj 200321 l Autor TIMOTI to nie jest czysty max... ;/ sorx ze nie napisałem wcześniej... [jeszcze PS] ten efekt jest przez skopiowanie obiektu i rozazanie go [blur\'em] pozdroo [piwo]
Napisano 27 Maj 200321 l trendy ... jak niewiem ... i zielone ..... niewiem nie przepadam za taka abstrakcja co niezmieniea ze ciekawie wyglada .. jak to juz kiedys comix powiedzial jestm \"za stara \" zeby innych oceniac i modelowac lol
Napisano 27 Maj 200321 l Autor pokaż mi że napisałem \"meG jesteś za stara\" :P coś sobie ubzdurałaś i tyle... nic na to nie poradze :P 1. wyjaśniłem o co mi wtedy chodziłem... [źle napisałem i tyle...] 2. przeprosiłem ciebie i reszte [jak widze zapomniałaś... albo może tego chcesz by ktoś cie przepraszal... może wtedy lepiej sie czujesz :P] tak to bywa... [lol2] 2. oceniać każdy może :P jeżeli ktoś nie chce nie musi... nie zmuszam... btw: jak chcesz sie wyżalić to zapraszam na u2u albo gg 4682036 nie zamierzam bawić sie na forum dzięki za posty :)
Napisano 27 Maj 200321 l lol lol lol jak juz nie pamietasz ze ludzi co sa starsi obraziles to twoja rzec a co do ubzduranie to ty masz i ty zapominales ze mnie in obraziles a potem prosisz na u22 o wyrozumialosc ??? i mam ci pomoc .. ehhh mi to wszystko jedno i tak nie mam czasu na roztrzasanie tego tematu co do pracki nie w moim guscie bo popierwsze trendy trendy i jescze raz trendy ... w sumie na abstract juz patrzec nie moge bo mi sie zle robi ... obrzydlo mi i tyle jak na moj gust zmienilabym texture i dodala ostatecznego szlifu w PS inne oswietlenie ... i nie zielone plz jak o mnie chodzi to ta twoja glowa wyglada milon razy lepiej jak to cos
Napisano 27 Maj 200321 l napisalam co mysle wiec sie pewnie obrazil ...tja jak by co i sie nei obrazil comix . to tu masz pare takich abstract walls trendy wallpapers moze ci cos pomoze ten link
Napisano 27 Maj 200321 l Autor spoko! dzięki za linka... wogóle to tylko sobie zrobiłem abstract\'a bo nie miałem sił modelować \"morfeusza\"... przecież nie robie tego cały czas... :) btw: na co mam sie obrażać?! twoje zdanie jest takie moje jest inne :) pozdroo[piwo]
Napisano 27 Maj 200321 l meg, no chyba kazdy ma prawo przynajmniej sobei jednego jakiegos abstrakta zrobic, wiem jak sie z tym czujesz tak samo jak ja jak widze kolejny nowy temat o samochodach, to tez troche nudne jest ale no coz, ludzie robiaa to co chca i nic zz tym nie zrobisz;d a ze moda na abstrakty zawsze bedzie, bo ludziom z poza kregu grafikow to sie podoba to my to bedziemy robic ;d hehehehe moze pewnie sie myle ale tak uwazam, zreszta coponiektore abstrakty tez mi sie podobaja, mimo ze to zadna sztuka w modelowaniu jednak one cos w sobie maja ;) ja lubie wszystko co ladne :d
Napisano 27 Maj 200321 l jak bedziesz cos do shopa potrzebowal to sie zamelduj ... brushes i takie tam :)
Napisano 27 Maj 200321 l meg no jasne ze potrzebuje! nigdy nie che mi sie tego szukac, szczegulnie pedzli i patternow, no i jakis fajnych gradientow :** melduje sie;)
Napisano 27 Maj 200321 l ok dajcie ftp to wam conieco wrzuce tyle bo tego jest za duzo jak na maila ... i zrobmy topic w \"na luzie\" albo gdzie indziej z tymi fontsami brushes itd .gdzie moznabyoby linki postowac ... cowy na to ???
Napisano 27 Maj 200321 l yyy qrde nie mam ftpa ;\\ mozesz mi po 10mb na skrzynke wysylac a ja to moge dopiero wtedy dac na ftpa [email protected]
Napisano 28 Maj 200321 l zrobilam dla ws specjalnie nowy temat w \"na luzie\" z linkami do brushes fontsow itd mam nadzieje ze wam z tym pomoge :)[heej] ==========> Photoshop resources links