mote Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Witam! Tak ostatnio siedziałem na necie i szukałem polskich stron związanych właśnie ConceptArt i ogólnie z "rysowaniem" nic takiego nie znalazłem... Myślę ,ze przydałby się nowy dział na tym pięknym forum nosił by on nazwę "ConceptArt". Trzeba pamiętać ,że jest to w jakiś sposób "dział" w grafice 3d :P (Ale laseruje) Na forum można by utworzyć FAQ dla początkujących rysowników a Ci już bardziej wtajemniczani mogli by pokazywać swoje prace i tak dalej… I co o tym myślicie ? Ja sam na razie nie prezentuje wysokiego poziomu i nie mam żadnej pracy w ,której opadłaby wam szczęka z wrażenia uczę się i myślę ,że to nie głupi pomysł. Dziękuje tym ,którzy się zainteresują ideą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 to może też storyboardy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 a game art ? wydawalo mi sie ze tam powinne leciec takie topiki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Jest 2d, tam trafia większość konceptów- IMO akurat w tym przypadku nie ma potrzeby dzielenia go jeszcze bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mote Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 no dobra dam sobie siana ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 polska strona o rysowaniu http://www.ef.art.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi