TrojkaT Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 zapisalem w 3ds max dany obiekt i chce go otworzyc w realflod, i tu moje pytanie jak skoro zapisalo w maxie jako .max jak w realflow otowrzyc :) ??
Hindus Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 nie to nie idzie tą drogą, to idzie jakos przez export, ale trzeba do maxa pluginki zainstalowac :P pozdrawiam.
Bilay Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 na stronie nextlimit'a były video tutki objaśniające od podstaw przygode z realflow'em, i z tego co pamiętam to wystarczyło zapisać obiekt z maxa w formacie *.obj. Sprawdz. Moge sie mylic, bo realflow'a nie widzialem na oczy juz od paru miesiecy. Jak wróce do domu, sprawdze baze tutków do RF i wrzuce coś na ftp. pozdro
Bacry Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 to było raczej coś z export scen to SD, w zakładce utilites. Ale dawno też nie bawiłem się Realflowem. Program dobry ale i wymagający nie tylko od sprzętu ale też od użytkownika.
Bilay Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 ooo właśnie, już sobie przypomniałem dlaczego odpuściłem RF w maksie :P Killował mi bude jak Emil drewutnie :D
Rekomendowane odpowiedzi