TrojkaT Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 zapisalem w 3ds max dany obiekt i chce go otworzyc w realflod, i tu moje pytanie jak skoro zapisalo w maxie jako .max jak w realflow otowrzyc :) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 nie to nie idzie tą drogą, to idzie jakos przez export, ale trzeba do maxa pluginki zainstalowac :P pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrojkaT Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 napisz nazwe tych pluginow ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilay Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 na stronie nextlimit'a były video tutki objaśniające od podstaw przygode z realflow'em, i z tego co pamiętam to wystarczyło zapisać obiekt z maxa w formacie *.obj. Sprawdz. Moge sie mylic, bo realflow'a nie widzialem na oczy juz od paru miesiecy. Jak wróce do domu, sprawdze baze tutków do RF i wrzuce coś na ftp. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacry Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 to było raczej coś z export scen to SD, w zakładce utilites. Ale dawno też nie bawiłem się Realflowem. Program dobry ale i wymagający nie tylko od sprzętu ale też od użytkownika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilay Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 ooo właśnie, już sobie przypomniałem dlaczego odpuściłem RF w maksie :P Killował mi bude jak Emil drewutnie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts