Napisano 9 Marzec 200619 l a co LIS jestes szczesliwy z uzywania systemu win Tak. Dla mnie jest bardzo dobry. Jadę na tym samym systemie już od 2 lat bez formata i jak dotychczas niemiałem z nim większych problemów. A w związku z tym że jest w 100% legalny mam pełne wsparcie techniczne ze strony Microsoft. Jak coś nie gra to dzwonie i pytam. To tak jak narzekać na 3ds Max, że niema buttonu „stwórz realistyczną wizualizację”. I jeszcze „wymodeluj forda mondeo”. I żeby się nie wieszał jak zobaczy trylion poligonów. Pokaż mi inny system na PC który dawałby tak wielką swobodę korzystania z zasobów kompa i wydajnej pracy jednocześnie zapewniając full support niż Windows. ? Na jaki inny system znajdziesz tyle doskonałego softu, co pod okienka? Linux. Leże i kwiczę :-) Pozdrawiam!
Napisano 10 Marzec 200619 l a co powiesz na OSX Tigera :P jedyny minus to nie ma na niego Maxa i cada hmm mam nadzieje ze tozmieni sie niedlugo :] wtedy bedzia mozna olac wina majac OSX Tigear nie trzeba nigdzie dzwonic po wsparcie techniczne :D
Napisano 11 Marzec 200619 l OS X Tiger ?? Z tego co szukałem na necie to jedyny OS X Tiger jest pod Macintosh'a. A Macintosh to nie PC jak sądze.
Napisano 12 Marzec 200619 l dobrze sadzisz ale tearz powstaja intel mac i bedziesz mogl postawic osx lub win albo konfigurujesz se kompa kupujesz odpowiedni procek i mozna na blaszaku tez odpalic osx troche tzreba pokombinowac ale jest to mozeliwe bys popracowal na osx chociaz troche byz zrozumial co jest fajne a co miazdzy :] naprawde win musi sie duzo zmienic moze ten nowy ale nie sadze powiem CI tak w robocie mam MAca ktory ma z 4 lub 5 latek siedzi na nim system os ... i przez te latka ani razu nie trzeba byle reinstalu robic bardzo stabilny sytem :]
Napisano 12 Marzec 200619 l szkoda ze mi ci z M$ nie chca pomagac... gadka, ze moja wina widocznie i ze pacze potrzebuje. a mac dla mnie jest bezuzyteczny. musialbym kupic konsole, zeby miec na czym grac (błagam, nie mowcie o emulacji...) no i telewizor do tej konsoli (jedyny taki okaz na swiecie, co TV nie oglada :D:D) no i gry do tej konsoli, bo pecetowa kolekcje moge wywalic (kto odkupi uzywane, kiedy moze z sieci sciagnac) jak mi windows siada, to na linuksie probuje siedziec (juz czwarty rok trzymam kolejnego linuksa "na wszelki"). milo sie tam w Blenderze pracuje, bo szybko dziala (renderuje sobie z konsoli duze obrazy, no i dopasowany do procka)
Napisano 13 Marzec 200619 l Windows to bardzo dobry system. Troche ciezko mi to przez "palce" przechodzi no ale taka prawda. Uzywam winow dobre 10 lat znam wiekszosc ich dziur problemow, wiem co zrobi komp z winem z wyprzedzeniem ;) Format robie rzadko, zwykle jesli robie, to tak po prostu dla odswiezenia ale bardzo rzadko (wiadomo, 10 sterowniki z rzedu kazdego podzespolu itp..). Wirusow nie mam, wszystko co chce dziala, a obsluga jest bardzo prosta zwykle okna w nich folder, insttaluej odrazu jak chce i nic nir kombinuje. Linix to porazka w tym momencie. Polityka polityka MS, ale wole chyba win 98 lub 2000 niz nowego linuksa..i tak wszystko dziala.. co do Sony, jak wyzej :X-em[2]: napisał, Sony wie co robi, a Pley po prstu mi sie bardziej podoba i gry na tę platformę niż na Xbox, po prostu dla mnie pley jest "fajniejszy" a nie gorszy. Ps2 w sotsunku to ps1 bylo szokiem, co do Ps3 nie zastanawiam się, jestem pewny, ze bedzie swietne, moze nie pozbawione wad, ale skoro ps2 juz w tym momencie jest dla mnie bardzo dobre..
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Autor już wiadomo, że PS3 będzie dostępne również z dyskiem twardym 60GB z zainstalowanym systemem typu Linux. Swoją drogą jeśli będzie możliwość instalacji linuksowym softów, wtedy będzie można zainstalować np. mayę i cieszyć się z wydajności Cella.