Pablo Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 witam, chodze po roznych forum...Polskich i Zagranicznych i jest zawsze dzial Game Art czyli tam sie wrzuca pracki ktore sa przeznaczone do gier...tzw Low-Poly...moze na tym forum takze by sie dalo to zrobic?? pzodr
MeG Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 pablo tu masz podobny topic / nie pierwszy i nie ostatni / nowy dzial na forum game art moze po tylu apelach i tamatach ktos to zauwazy :) przynajmniej mam nadzieje ze ktos to zauwazy tzn nasze wolanie o forum poswiecone 3d game art :) pablo [piwo]
adek Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 zauważyłem ... będzie taki dział ... po prostu mamy małe zamieszanie = dużo pracy z bitwą ... jak tylko się to uspokoi zajmę się tym ...
MeG Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 super dzieki Adku !! czekam z niecierpliwoscia ! jescze raz wiekie dzieki ode mnie i od wszystkich !:)
Phantom Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 no i prawidłowo...musze teraz znaleźć szkice...hyh :D bo po formacie nie wiem czy je jeszcze mam :D pozdro...
adek Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 no .. na szybko dodałem ten dział tylko opisik wkrótce będe musiał dopracować :)
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 ja mam jeszcze prośbe od dodanie przy opisie game art\'u...odnośnik że prace 2d tesh (chyba) mogłby być zamieszczane...w końcu nie tylko na 3d grafika do gier się opiera :P (chyba - bo nie wiem jakie było zamierzenie autora tworząc ten dział)... pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi