Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak widac troche roboty jeszcze zostalo... Rendering w niskiej rozdzialce i niskiej jakosci oswietlenia, co zreszta widac po artefaktach. Ogolnie na tym etapie czekam na jakies sugestie co do samej kompozycji, kolorystyki, itd. No i oczywiscie opinie czy wogole cos z tego by bylo, czy szkoda mojego czasu... Samo oświetlenie ostatecznie bedzie wygladalo mniej wiecej tak, lecz, wiadomo, bedzie lepszej jakosci.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

to przepalenie przy wejsciu z lewej strony ? Efekt uboczny nowego i jeszcze niedopracowanego oswietlenia ;) rzuce tam troche cienia pozniej. No ale milo ze choc troche sie podoba ;)

Napisano

fajne ale enviroment na biały daj ob wydaje mi sie niebieski i nie pasi do reszty no chyba że daltonista jestem ;) widać słabe ustawienia ale wiem że to nie końcowy efkt także 3.8/6 ;) - 5 to wybitne prace a o 6 to już nie pytaj :D

Napisano
  • Autor

Tak jak obiecałem, troszke wieksza wersja, lekkie zmiany. Oświetlenie dalej tylko takie żeby było. Popracuje troche teraz jeszcze nad tym, i niedługo wrzuce wersje z konkretniejszym oświetleniem, ale póki co, dalej czekam na opinie i krytykę :) Wszelkie pomysły w kwestii co zrobić żeby ten render był bardziej 'realny' mile widziane :)

Napisano

Fajne a nawet bardzo fajen ! Klimacik jak z alicji w krainie czarow :) Podobaja mi sie cholernie takie klimaty !

Co do bledow to nie wiem nie ma zadnych razacych no prucz tego ze scena jest jak zblurowana co to ma byc ??

A poza tym ( to tylko sugestia z mojej strony ) poszedl bym dalej w klimacie alicki i wywalil bym ta pilke i wstawil tam jakies schizowate zegarki swiecznieki (moga byc gadajace jak w pieknej i besti :P) ale jak bys mial isc w tym kierunku musial bys zmienic teksturki bo te nie pasowaly by do klimatu !

Co wiecej czekam na jakies postepy i zdecydowanie w ktorym kierunku pujdziesz !

Napisano
  • Autor

hmmm ten pomysł z Alicją w krainie czarów bardzo ciekawy ! Ale, jeśli mam być szczery, nie chce mi się po prostu całej tej pracy przerabiać bo taki klimat by tego wymagał :/ I tak spooro czasu nad nią spedziłem, chce ją skończyć, jako pewien rodzaj wizualizacji, i zabrać się za następną pracę- pomysł mniej wiecej mam. A jak dobrze pójdzie to bardzo możliwe że bedzie to coś właśnie w stylu Alicji W krainie czarów ! :-) Dzieki BigBird za podpowiedź :]

Napisano

Wiem co to znaczy zmeczenie materialu :) :) :)

Ale pilke i tak bym wywalil bo psuje klimat ktory i tak praca ma !

Powodzenia

Napisano
  • Autor

miło że sie podoba :-) Fanem Władcy ? Owszem, zawsze byłem pełen podziwu dla J.R.R.'a i Trylogii jaką stworzył. Jednakże ta pracka nie miała do tego nawiązywać. (Wiem wiem, okrągłe okno :-) ) jednak jakby tak nadtym pomyśleć to chyba wiem jaka będzie moja następna pracka.. hah ! ;] dzięki za podsunięcie pomysłu !! Jak tylko to skończe i będe miał jakieś renderki do pokazania znastępnej pracki, to wrzuce :)

Napisano
  • Autor

ok. Kolejna wersja, tym razem bez plamy światła na podłodze i z troche lepszym oświetleniem. Dajcie znać co sądzicie ! (moze jednak zostawić tą plame na podlodze ?)

Napisano

bez plamy, ale popracuj nad texturką drewna ;) już chyba pisałem ze fajnie wyglada także...