Napisano 22 Maj 200519 l witam, od niedawna z maxa przezuciłem sie do rhino, i po opanowaniu podstaw zabrałem sie za zrobienie miksera estradowego firmy ELMUZ. Oto fotki jak on wyglonda na prawde, i fotka ile ja juz zrobiłem. Pozdrawiam
Napisano 22 Maj 200519 l Witam Czy te gniazda(nie wiem co to jest nie znam sie:P )nie sa troche za duże w stosumku do całego panelu ?
Napisano 22 Maj 200519 l Autor The One-raczej nie, one takie duze są, wiem sam bo na takim samym mikserze gram czasami w szkole :)
Napisano 22 Maj 200519 l egon14 -->> znaczy sie ze masz dopiero 14 lat?;) a co do modelu... praktycznie to same solidy ale kto od nich nie zaczynal:) The One -- >> wedlug mnie tez sa one troszke za duze ale a tym etapie ogon14 juz tego nie zmieni chyba ze nie sa jeszcze zesplitowana lub/i boolean Union potraktowane:) POZDRAWIAM
Napisano 22 Maj 200519 l Autor MohSETH- poszukam więcej fotek, i posprawdzam jakie mają być te wyjścia, a co do wieku to mam 16 latek, tylko ze sie logowałem w 2003 roku i miałem wtedy 14 latek:)
Napisano 22 Maj 200519 l a więc tak - napewno masz skopane proporcje jesli już się tak upierasz :P dlaczego ? a bo : dłg.mik. / odl.wyjsc = stosunek twoje : 29,173 / 1,126 = 25,90 orginał : 58,310 / 1,983 = 29,40 odległosc sąsiadujacych wyjsc jest nie zachowana a co za tym idzie wyjscia są za duże ponieważ stosunek długości mixera do odległości skrajnego wyjscia i boku mixera jest odpowiedni - morał taki że sa za duże wyjścia i masz skopane proporcje :P a tak btw pozdrawiam.
Napisano 22 Maj 200519 l Autor Hindus- no wsumie racja, ale wiesz, to jest mój drugi model w rhino, więc troszke musze sie poprzyzwyczjać, i tesz troszke dopracowywac to, narazie tego niebende zmieniał, zobacze jak wyjdzie efekt końcowy, jak endzie nawet nawet to zostawie, a jak nie to zaczne od nowa :P
Napisano 22 Maj 200519 l hmm...a ja juz gdzies to widzialem tzn, ze ktos juz takie cos podobnego robil. nom proporcje to zes skopal ale jak mowisz, ze to Twoja 2 praca to i tak navet niezle chociaz tu tak zabardzo wiele to nie ma, raptem panel i prenasci wejsc :-P popracuj jeszcze i pierdyknij update! pozdro
Napisano 23 Maj 200519 l Autor Witam, narazie nowości nie bendzie, bo zaczynam od nowa to robić, za fesss te proporcje jednak skopałem:) więc zaczynam to od nowa:) Pozdro
Napisano 23 Maj 200519 l MohSETH napisał: ogon14 hahahahah to sie usmialem;) lol jaK od nowa to od nowa;) zycze powodzenia:) w rhino pozdro
Napisano 23 Maj 200519 l Autor elo, i tak jak pisałem wyzej nowa fotka ze nowym modelem :P P.S. HYBA TERAZ JUŻ JEST DOBRZE??
Napisano 23 Maj 200519 l Autor hindus-wsumie to mi to jest wszystko jedno :P, ale niech sobie narazie to tu jest:P
Napisano 23 Maj 200519 l no tak bo free modeling to raczej ukończone pracki ;) nie wiem jak długo siwdzisz w rhino ale powoli ci to coś idzie :P no chyba że nie masz czasu a to już inna sprawa ;)
Napisano 24 Maj 200519 l Autor hindus- no słuchaj masz racje, ja niemam zleksza czasu, ale od czasu do czasu cos szkubie :), i oto nowe foteczki;]