Napisano 28 Maj 200321 l fajowy...bez kitu fajowy...tylko color jego gatek mógłbyś zmienić na taki drewniany...jasny...taki wioshmeński...:D pozdro...
Napisano 28 Maj 200321 l he he ale fajny pan - pasowałyby mu jeszcze buty typu Kajko i Kokosz [rotfl2] - pozdrowionka
Napisano 29 Maj 200321 l Koles jest prosto z gry o Robin Hoodzie hehe , Łandie ci to wychodzi widze ze sie zaczynasz bawic t techniką na maxa hehe :D Zycze powodzenia w dalzych pracach :D
Napisano 29 Maj 200321 l czesc! 1. 970 polygonow???!? nie widze troche tego :). 2. On ma byc taki znieksztalcony, bo chyba troszeczku morda ci sie rozjezdza :).
Napisano 29 Maj 200321 l Autor Darkelf a ile widizsz polygonow??a co do mordy...hmmm ucze sie jescze w texturowaniu :)) pozdr
Napisano 29 Maj 200321 l jego ryj akurat najbardziej mi się podoba...wygląda jak własność typowego wieśniaka :D pozdro...
Napisano 30 Maj 200321 l mnie sie podoba wyglad iscie \"wiesniacko \" pablo ryj wiesniacki pewnie smierdzi jak niewiem co ... brawo !![wow][wow][wow]
Napisano 30 Maj 200321 l nie wiem, dla mnie ze 300-400 polygonow... ale nie wiem, moze to przez rece :).
Napisano 1 Czerwiec 200321 l aleksander, trzaskasz terminami, a tutaj pewnie wiekszosc nie wie co to znaczy (w tym ja :D). Wiec proponuje mowic nie po koderskiemu tylko po graficznemu/normalnemu :))
Napisano 1 Czerwiec 200321 l A co tu jest \"nienormalne\" ??? generowanie Mip-Map ??? a co Darkelfie nigdy nie grzebiesz w ustawieniach grafiki gry w którą grasz? kobyła....???....[piwo] Titanum .... daj spokoj ... Ge... dynamiczny? PS. hej Aleksander, jesteś z Łodzi... studiujesz coś teraz? wiesz coś moze o grafice komp. na Politechnice Łódzkiej?
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Aleksander, no i co z tego ze moge grzebac w optionsach, jak i tak nie wiem co to jest. Nie wiem jak tobie, ale mi nic nie mowi skrot typu XXDKR. Wiec musialbym cos dodatkowo na ten temat poczytac, zeby wiedziec. Wiec... i tak nie wiem co to Mip-Map :). Ale jakbys mogl, to mozesz powiedziec... Chodzilo mi tylko o ten mip-map... sorki ale ti to wiem co to :).
Napisano 3 Czerwiec 200321 l ok, dzieki za wyjasnienie, sorki aleksander ze zaadresowalem ten post do ceibie, zamiast do mystic gohana :).