Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajowy...bez kitu fajowy...tylko color jego gatek mógłbyś zmienić na taki drewniany...jasny...taki wioshmeński...:D

pozdro...

Napisano

he he ale fajny pan - pasowałyby mu jeszcze buty typu Kajko i Kokosz [rotfl2] - pozdrowionka

Napisano

Koles jest prosto z gry o Robin Hoodzie hehe , Łandie ci to wychodzi widze ze sie zaczynasz bawic t techniką na maxa hehe :D

Zycze powodzenia w dalzych pracach :D

Napisano

czesc!

1. 970 polygonow???!? nie widze troche tego :).

2. On ma byc taki znieksztalcony, bo chyba troszeczku morda ci sie rozjezdza :).

Napisano
  • Autor

Darkelf a ile widizsz polygonow??a co do mordy...hmmm ucze sie jescze w texturowaniu :))

pozdr

Napisano

jego ryj akurat najbardziej mi się podoba...wygląda jak własność typowego wieśniaka :D

pozdro...

Napisano

mnie sie podoba wyglad iscie \"wiesniacko \" pablo

ryj wiesniacki pewnie smierdzi jak niewiem co ...

brawo !![wow][wow][wow]

Napisano

aleksander, trzaskasz terminami, a tutaj pewnie wiekszosc nie wie co to znaczy

(w tym ja :D).

Wiec proponuje mowic nie po koderskiemu tylko po graficznemu/normalnemu :))

Napisano

A co tu jest \"nienormalne\" ???

generowanie Mip-Map ??? a co Darkelfie nigdy nie grzebiesz w ustawieniach grafiki gry w którą grasz?

kobyła....???....[piwo]

Titanum .... daj spokoj ... Ge...

dynamiczny?

PS. hej Aleksander, jesteś z Łodzi... studiujesz coś teraz? wiesz coś moze o grafice komp. na Politechnice Łódzkiej?

Napisano

Aleksander, no i co z tego ze moge grzebac w optionsach, jak i tak nie wiem co to jest. Nie wiem jak tobie, ale mi nic nie mowi skrot typu XXDKR.

Wiec musialbym cos dodatkowo na ten temat poczytac, zeby wiedziec.

Wiec... i tak nie wiem co to Mip-Map :).

Ale jakbys mogl, to mozesz powiedziec... Chodzilo mi tylko o ten mip-map... sorki ale ti to wiem co to :).

Napisano

ok, dzieki za wyjasnienie, sorki aleksander ze zaadresowalem ten post do ceibie, zamiast do mystic gohana :).