Napisano 23 Maj 200519 l witam na forum :D ale wstawianie kazdej pracki to już lekkie przegięcie zwłaszcza długopisu, zapałki etc :P
Napisano 23 Maj 200519 l rzuć prawo z prawej strony i może jakieś swiatło z tła, bo troche ciemno jeszcze troche zbliż kamerke, bo dużo miejsca sie marnuje a tak nie widać szczegółów
Napisano 23 Maj 200519 l happyluke -> zmień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Napisano 23 Maj 200519 l Jak na pierszy raz to ładnie ale popracowałbym jeszcze nad oświetleniem i renderingiem.
Napisano 23 Maj 200519 l jak na 1 prace to nie jest zla, zrob jeszcze jakis dlugopis, gumke wsadz to do jakiegos kubeczka i bedzie gites:)... Pozdrawiam
Napisano 23 Maj 200519 l ja na pierwszy raz to ładnie - teraz zrób biurko, kubek, szafki, łóżko, tv, kompa a na końcu 4 ściany i będziesz miał pokój :) Już 1% za tobą :P
Napisano 23 Maj 200519 l Albo po prostu jeszcze raz popacz na swoja pracke poogladaj i pomysl czy to jest cos waretego pokazania ! Bo raczej nie wydaje mi sie ! Co mamy tu niby skrytykowac badziewny render ? Fajnie kazdy kiedys zaczynal ale nie wsadzal tu wszystkiego co wymodelowal tylko pracki z ktorych sam byl zadowolony i sadzil ze jest to cos wartego pokazania ! A czy ty tez tak myslisz o swojej pracy ??
Napisano 23 Maj 200519 l BigBird jestes wredny, musisz kazdemu dopieszczac, 1 praca zawsze musi jakas byc nie.. powiedza mu co jest nie tak co ma zrobic nauczy sie chlopak i bedzie loozik...
Napisano 23 Maj 200519 l A no ma nie wkladnac kilku cylindrow i mowic patrzcie wszyscy to moj pierwszy dlugopis oceniajcie ! Bo ruwnie dobrze ja moge zrobic kulke dac jej noise i powiedziec patrzcie to moja pierwsza wymodelowana kupa fajna ? oceniajcie ! Nie chce byc dla ciebie nie mily huppy ale popracuj troche wiecej i jak juz zauwazysz tego efekty to to tu zamiesc i choc by praca byla strasznie brzydka ale wlozysz w nia duzo pracy i serca to ja bede tu pierwszy zeby ci pomuc ja poprawic !
Napisano 23 Maj 200519 l afaltoon, co ty mówisz - w gruncie rzeczy to tylko kilka cylindrów, więc ja się zgadzam z wyżej wymienionymi opiniami...
Napisano 23 Maj 200519 l no niby tak, no powiedzmy ok, tak mi sie zrymowalo, tylko ze czego mozna chciec wiecej od olowka.....fakt to raczej speed
Napisano 23 Maj 200519 l ja w gruncie rzeczy jestem złośliwy - zgadzm sie z daniolo2 czym wy sie podniecacie ? przecierz to góra 2minuty roboty :P