happyluke Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 Moja pierwsza praca w 3dStudio. Dzięki za komentarze.
Hindus Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 witam na forum :D ale wstawianie kazdej pracki to już lekkie przegięcie zwłaszcza długopisu, zapałki etc :P
mkk3a Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 rzuć prawo z prawej strony i może jakieś swiatło z tła, bo troche ciemno jeszcze troche zbliż kamerke, bo dużo miejsca sie marnuje a tak nie widać szczegółów
eMDe Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 mam taki sam ołówek :P a pracka mi sie podoba nawet :P
The One Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 Jak sie tak położy ołówek to z regóły przekręca się na bok :P
Leru Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 happyluke -> zmień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
JunioR Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 Jak na pierszy raz to ładnie ale popracowałbym jeszcze nad oświetleniem i renderingiem.
mistrz3d Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 jak na 1 prace to nie jest zla, zrob jeszcze jakis dlugopis, gumke wsadz to do jakiegos kubeczka i bedzie gites:)... Pozdrawiam
danilo2 Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 ja na pierwszy raz to ładnie - teraz zrób biurko, kubek, szafki, łóżko, tv, kompa a na końcu 4 ściany i będziesz miał pokój :) Już 1% za tobą :P
BigBird Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 Albo po prostu jeszcze raz popacz na swoja pracke poogladaj i pomysl czy to jest cos waretego pokazania ! Bo raczej nie wydaje mi sie ! Co mamy tu niby skrytykowac badziewny render ? Fajnie kazdy kiedys zaczynal ale nie wsadzal tu wszystkiego co wymodelowal tylko pracki z ktorych sam byl zadowolony i sadzil ze jest to cos wartego pokazania ! A czy ty tez tak myslisz o swojej pracy ??
mistrz3d Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 BigBird jestes wredny, musisz kazdemu dopieszczac, 1 praca zawsze musi jakas byc nie.. powiedza mu co jest nie tak co ma zrobic nauczy sie chlopak i bedzie loozik...
BigBird Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 A no ma nie wkladnac kilku cylindrow i mowic patrzcie wszyscy to moj pierwszy dlugopis oceniajcie ! Bo ruwnie dobrze ja moge zrobic kulke dac jej noise i powiedziec patrzcie to moja pierwsza wymodelowana kupa fajna ? oceniajcie ! Nie chce byc dla ciebie nie mily huppy ale popracuj troche wiecej i jak juz zauwazysz tego efekty to to tu zamiesc i choc by praca byla strasznie brzydka ale wlozysz w nia duzo pracy i serca to ja bede tu pierwszy zeby ci pomuc ja poprawic !
danilo2 Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 afaltoon, co ty mówisz - w gruncie rzeczy to tylko kilka cylindrów, więc ja się zgadzam z wyżej wymienionymi opiniami...
asfalton Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 no niby tak, no powiedzmy ok, tak mi sie zrymowalo, tylko ze czego mozna chciec wiecej od olowka.....fakt to raczej speed
Hindus Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 ja w gruncie rzeczy jestem złośliwy - zgadzm sie z daniolo2 czym wy sie podniecacie ? przecierz to góra 2minuty roboty :P
Rekomendowane odpowiedzi