woldi Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Witam. Mam takie pytanko. Robiąc podstawowy model w maxie eksportuje go (obj) do Zbrusha. W Zbrushu sobie dłubie, robie teksturke mape displacement itd. potem wszystko exportuje do maxa I Tak mapa displacement przy renderingu git, ale z teksturką koloru coś nie tak, bo na modelu przy renderingu widać w niektórych miejscach siatkę, Dlaczego. Wczym leży problem? Dzięki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michas Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 http://3d-palace.com/video.php?vid=72 powinno pomoc, tak mi sie wydaje, bo ogladalem tego video tutka i tam byl poruszany ten problem.. to jest w częsci trzeciej, ale polecam ogladnac caly :-) trzeba sie zarejestrowac i mozna sciagac do bólu pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woldi Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Dzięki oglądałem go już , ale widocznie ten fragment przeoczyłem, ale dzięki , trzeba jeszcze raz go obejrzeć dokładniej ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts