Hindus Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 ogólnie jest spoko ale mam pare pytan - zamieżasz jeszcze dodać coś w tej scence zeby urozmaicić troche całośc ? tzn jakieś wieksze detale or smthg like this ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 tweety - cóż o jakich belkach mówiesz bo zbytnio nie rozumiem hindus - A i owszem zamieżam. Mysle że dodam jeszcze szpule z kablem tam obok beczek ale narazie chęci nie mam i wole robić szybkie duperele na dachu bo chcę go już skończyć przed przyjazdem i powrotem do bitwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 zapodaj jakieś kontenery n oi koniecznie nierówne płyty betonowe na ziemie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 Hindus zapodaj jakimiś pomysłami bo moje za bardzo kompa by wymęczyły A plyty masz jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 AGmakonts a teksturyyy kiedy bedou (ala le franse)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 No z teksturami to przed końcem bitwy (lub moim odpadnięciem) napewno się nie wyrobie. Napewno wezme w obroty TT: 7,1,2 i te z dirtmaskami i może jeszzce jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2005 Ok niebawem nowa maszyna więc postanowiłem zrobić sobie (i pokazać szanownej publiczności) plan robót na najblizsze... rendery --------------------- 1) Rozpoczęcie prac nad ciężarówką 2) Dodanie gruzu w tamtym rogu budynku 3) Dadanie zwojów kabli oraz wielu innych przewodów 4) Ukszrtałtowanie terenu 5) Dodanie betonowych płyt na ziemi 6) Budowa reszty świata (kominy, dachy fabryk, dym, itp) 7) Rozpoczęcie teksturowania 8) Oświetlanie 9) Render 10) Wasze opinie -------------------- Jest to plan 2-miesięczny ale zakłądam opuźnienie;) Plan jest bardzo optymistyczny ale mam nadzieje że przy waszym wsparciu duchowym uda mi się zamieścić to w galerii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 widziałem wczoraj w eventach ze ma byc nowy sprzęt :] 2miesieczny znaczy ze 2 miesiace jeszcze czy ze 2 miechy masz zamiar to robic ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2005 2 miesiące mam to zrobić ale trzeba spokojnie liczyć 3 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi