Napisano 5 Lipiec 200519 l ogólnie jest spoko ale mam pare pytan - zamieżasz jeszcze dodać coś w tej scence zeby urozmaicić troche całośc ? tzn jakieś wieksze detale or smthg like this ?
Napisano 5 Lipiec 200519 l Autor tweety - cóż o jakich belkach mówiesz bo zbytnio nie rozumiem hindus - A i owszem zamieżam. Mysle że dodam jeszcze szpule z kablem tam obok beczek ale narazie chęci nie mam i wole robić szybkie duperele na dachu bo chcę go już skończyć przed przyjazdem i powrotem do bitwy.
Napisano 5 Lipiec 200519 l zapodaj jakieś kontenery n oi koniecznie nierówne płyty betonowe na ziemie :P
Napisano 5 Lipiec 200519 l Autor Hindus zapodaj jakimiś pomysłami bo moje za bardzo kompa by wymęczyły A plyty masz jak w banku
Napisano 5 Lipiec 200519 l Autor No z teksturami to przed końcem bitwy (lub moim odpadnięciem) napewno się nie wyrobie. Napewno wezme w obroty TT: 7,1,2 i te z dirtmaskami i może jeszzce jakiś
Napisano 14 Sierpień 200519 l Autor Ok niebawem nowa maszyna więc postanowiłem zrobić sobie (i pokazać szanownej publiczności) plan robót na najblizsze... rendery --------------------- 1) Rozpoczęcie prac nad ciężarówką 2) Dodanie gruzu w tamtym rogu budynku 3) Dadanie zwojów kabli oraz wielu innych przewodów 4) Ukszrtałtowanie terenu 5) Dodanie betonowych płyt na ziemi 6) Budowa reszty świata (kominy, dachy fabryk, dym, itp) 7) Rozpoczęcie teksturowania 8) Oświetlanie 9) Render 10) Wasze opinie -------------------- Jest to plan 2-miesięczny ale zakłądam opuźnienie;) Plan jest bardzo optymistyczny ale mam nadzieje że przy waszym wsparciu duchowym uda mi się zamieścić to w galerii:)
Napisano 14 Sierpień 200519 l widziałem wczoraj w eventach ze ma byc nowy sprzęt :] 2miesieczny znaczy ze 2 miesiace jeszcze czy ze 2 miechy masz zamiar to robic ;) ?