klower Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 Witam , Jak zrobic loop obiektu. tzn zeby w czasie trwania calego filmu obiekt obrocil sie przykladomo 3 razy wokol wlasnej osi? z gory dziekuje za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gith Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 Hmm nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi... Chcesz zrobic jeden obrot i potem go Loopnac? Bo jezeli chcesz 3 obroty, to czy nie lepiej obrocic go po prostu 3 razy od poczatku do konca animacji i nie bawic sie w loopowanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klower Posted May 29, 2003 Author Share Posted May 29, 2003 hmm , chyba wlasnie rozwiazales moje pytanie. chcialem zrobic to w taki sposob jak sie robi w we flashu z MoveClipem. a mam jakis wplyw na szybkosc tego obrotu ? czy poprostu jesli chce zeby sie krecil szybciej to definiuje wiecej obrotow ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gith Posted May 29, 2003 Share Posted May 29, 2003 Teraz tez nie rozumiem... chcesz 3 obroty w animacji zalozmy 100 klatkowej... No i wlasnie jak to szybciej krecil? Oczywiscie da sie zrobic, np. wolno sie rozpedza szybko wykonuje wiekszosc obrotu i wolno \"hamuje\", ale po co jak mozna zrobic wiecej obrotow i bedzie szybciej i bedzie realistyczniej. Troche namotalem ale chyba wiesz o co mi chodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts