klower Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 czy jest mozliwosc nalozenia/polaczenia pliku swf z filmem avi z maxa ?
Gith Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Chodzi Ci o to zeby to co w pliku SWF bylo wyswietlane w AVIku (tego nie wiem), czy zeby w SWFie byl widoczny AVIk (to raczej tak, ale flasha to ja nic nie obczajam)?
Voytec Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Mysle ze najprostsza metoda bedzie wypuscic oba filmy jako sekwencje jpg albo innych formatow, wiem ze i w maksie i we flashu jest to do zrobienia a potem jakis ulead albo premier i trzeba to zlozyc do kupy i bedzie gralo sam tak kiedys robilem i wiem ze dziala. pozdr
Gith Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Chociazby tak... ale nadal nie wiadomo o ktora sytuacje chodzi...
bartonfink Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 jesli chodzi o wzucenie avi do swf to istnieje taka mozliwosc we flashu MX jest to joz w standardzie w flaszce 5 czeba sie posilkowac osobnymi programikami (o ile sie nie myle)
klower Napisano 29 Maj 2003 Autor Napisano 29 Maj 2003 chodzilo o to zeby w pliku z aniamcja avi w tle gral swf. ale chyba gdy swf zostanie przekonwertowany do avi to potem mozna polaczyc te dwa avi chociazby Premiere 6.5 . dobrze rozumiem ?
Rekomendowane odpowiedzi