Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

tomaa moze podpowiesz jakie materialy dales na klocki lub ustawienia ? sa naprawde ŁADNE :-)

• Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 13,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no genialnie :) ..klaniam sie nisko i gratuluje niesamowitej cierpliwosci :) ..pozdro

Napisano
  • Autor

dziekuje bardzo za komentarze!

podam ustawiena jak sie skancza moje egzaminy 6.10 bede sie znow bawil z tym autem :) wiec cierpliwosci potrzeba jeszcze ;)

Napisano

Witam!

Pracka wygląda genialnie, jak ja bym coś takiego zrobił, to byłbym chyba VIPem w swoim mieście...

Parę Postów wstecz pytałeś jaką scenkę zrobić z tym wozem. Ja proponuje postawić tą brykę na zakręcie jakiegoś toru wyścigowego... Ale może też równie dobrze stać na jakimś drewnianym stoliku obok pudełka... :D Życzę powodzenia...

Napisano
  • Autor

dobra jestem znow tutaj, juz prawie po egzaminach, potrzebuje waszej pomocy, scena? jaka mam zrobic?

oto pare stochastic renders, nic nowego nie ma narazie..

materialy itd. podam niedlugo..

[/url]lego17.jpg

lego18.jpg

Napisano

Co do sceny - może jakies pokoik,dywan porozrzucane klocki i instrukcja a na srodku tematowe cudenko? ;]

Napisano
  • Autor

dobra, mam dla was cos nowego, nowe settings, i tak mi sie zdaje ze tak zostanie, moze zrobie jeszcze pare innych renderow, zeby detaile byly widac, ale pozostawiam te zabawke ;)

lego19.jpg

Napisano

Pracka powala, Normalnie full wypas. Ostatni render jak firmowe zdjęcie reklamowe