Napisano 11 Sierpień 200519 l tomaa moze podpowiesz jakie materialy dales na klocki lub ustawienia ? sa naprawde ŁADNE :-)
Napisano 25 Wrzesień 200519 l nie no genialnie :) ..klaniam sie nisko i gratuluje niesamowitej cierpliwosci :) ..pozdro
Napisano 25 Wrzesień 200519 l Autor dziekuje bardzo za komentarze! podam ustawiena jak sie skancza moje egzaminy 6.10 bede sie znow bawil z tym autem :) wiec cierpliwosci potrzeba jeszcze ;)
Napisano 25 Wrzesień 200519 l Witam! Pracka wygląda genialnie, jak ja bym coś takiego zrobił, to byłbym chyba VIPem w swoim mieście... Parę Postów wstecz pytałeś jaką scenkę zrobić z tym wozem. Ja proponuje postawić tą brykę na zakręcie jakiegoś toru wyścigowego... Ale może też równie dobrze stać na jakimś drewnianym stoliku obok pudełka... :D Życzę powodzenia...
Napisano 2 Październik 200519 l Autor dobra jestem znow tutaj, juz prawie po egzaminach, potrzebuje waszej pomocy, scena? jaka mam zrobic? oto pare stochastic renders, nic nowego nie ma narazie.. materialy itd. podam niedlugo.. [/url]
Napisano 2 Październik 200519 l Co do sceny - może jakies pokoik,dywan porozrzucane klocki i instrukcja a na srodku tematowe cudenko? ;]
Napisano 9 Październik 200519 l Autor dobra, mam dla was cos nowego, nowe settings, i tak mi sie zdaje ze tak zostanie, moze zrobie jeszcze pare innych renderow, zeby detaile byly widac, ale pozostawiam te zabawke ;)
Napisano 11 Październik 200519 l Pracka powala, Normalnie full wypas. Ostatni render jak firmowe zdjęcie reklamowe