HEKTOR Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 Witam! Prezentuję moją pierwszą prace w Maya oraz pierwszy rendering w Mental Ray. Miał to być pokój wieczorem. Proszę o wyrozumiałość ;) ze względu na to że to pierwsza praca (taka poważniejsza). Pozdrawiam!
danilo2 Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 no to ja powiem pierwszy :P ja nie wiem jak to w mayce, ale za ciemno, takie coś w maxie to 15 min (max) no i ten kolor trochę taki..... inny :) no i ta wersalka - jakaś taka "brudna" na bokach Ale jak na pierwszą pracę to ładnie :)
HEKTOR Napisano 29 Maj 2005 Autor Napisano 29 Maj 2005 Witam! Z tym ciemnym to bałem się robić jasny, ponieważ nie wyglądało by to na wieczór. A uparłem się na pokój wieczorem, ponieważ chciałem coś ze światłami zrobić. A to, że kanapa jest taka brudna to wina, mojego tragicznego modelowania. Ale zapewne jak bym chciał zrobić brudną kanapę to bym pewnie nie umiał, a tako mam :]. Pozdrawiam!
tweety Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 skąd pada światło na kanapę?? tylko nie mów że z lampy nad nią bo tam ona nie świeci... kanapa jest okropna! wymodeluj nową albo ostry meshsmooth by tu się przydał (iterations = 4 do 6) poza tym skup się na detalach pokoju. gdzie jest jakaś szafa trochę książek albo chociaż jakies głuie czasopisma na stole?? wrzuc do Wipa i pracuj dalej nad scenką... pozdrawiam
JunioR Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 Wydaje mi sie ze kanapa jest zbyt kanciasta, niewiem kto by wytrzymał z takim zielonym kolorem w pokoju? ale jak na pierwsza pracke to spoko, pracuj dalej.
Rekomendowane odpowiedzi