Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 72,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

I siateczka.

Na jutro te┐ przygotujŕ kilka broni - to ju┐ bŕdzie z czego wybieraŠ:D

Phantom (katana sie robi :D)

Pozdrawiam

Giorgione

Napisano

Ok jutro mi przyworza monitor i wracam do zycia ;p

Drzewka i bron bardzo ladne.

Pozdro

Napisano
  • Autor

O kurwa zajebiste i drzewko, i bronie !!

Są w sam raz nie za proste ani nie za skomplikowane !!

Napisano

Dzięki staram się :D

A tutaj kolejna specjalnie dla Phantoma - :D:D:D:D:D

Inni moga byc źli ale nie mkgłem się oprzeć:P

Jeden miecz ma 156 faces:D

Napisano

Zgodnie z życzeniem pablo teraz jest troszkę brudna a poniżej tarcza 124 faces - teksturka raczej pójdzie do poprawki:(

Napisano

Ja jestem ciekwa czy wam engine tyle faces wyciągnie, tu mieczyk ponad 100, tu drzewko ponad 100 * kilka setek ( cały las ) ???

Napisano

o engin się nie bójcie...dobrze będzie...co do katanki...to gior jesteś mój masta :] a że masa ludzi lubi katany...ale jeszcze w grze nie mogła nią walczyć...to my będziemy pierwsi !! (BG2...się nie liczy :P)

pozdro...

Napisano
  • Autor

Hehehehe fakt o engine nie trza się martwić.

Katanka gitesik a co do jej zgodności z Warhammerem to trzeba się będzię zapytać jak Willow to widzi bo o ile mnie pamięć nie myli to są takie klimaty w Warhammerze ale głowy nie dam.

Napisano

Znaczy tak, ogólnie raczej się jej nie spotyka ale nic nie stoi na przeszkodze aby ją wrzucić:)Im więcej broni tym lepsza zabawa:)

P.S. Genialne pracki:)

Napisano

Niop pomocna stronka ale na razie robię te wcześniejsze ze szkicu :D - na poczateczek 2 samurajski miecz - 156 faces (podziękowania dla Vetisa za podpowiedź:D)

Napisano

heheheehhehehe al teraz element kulminacyjny... :D

Zajłął mi kilka godzin - obiekcik + teksturka:D

Mowa o TOPORKU:D - 276 faces (sorki nie miałem jak ich zmniejszyć)

Aha teraz ja czekam na waszą inwencję leniuszki [lol2]

Studia się od niedzieli zaczynają więc nie będę tak częśto pokazywał pracki jak ostatnio :P

Mam jeszcze pytabnka- jabym chciał zrobić sznur do tego toporka no wiecie taki paseczek :D

czy mogę splaine czy faces to robić:D??

Pozdr

Giorgione

Napisano

whoow, no lecisz jak z gorki :))

toporek, kul... reszta tez :)... moze ten przedostatni mieczyk(nad toporkiem) troche dziwnie wyglada to ostrze w srodku... ale iogolnie KUL :>

Napisano

praci qll :)...tylko ta taracza niebieska nie pasuje do reszty...jest za hmm \"rażąca\"...

pozdr

Napisano

Tak wiem, Phantom też zwrócił mi tą uwagę - będzie poprawiona - a na razie taki młotek :D - 160 faces :D

Pozdr

Giorgione

Napisano

full wypas...!!!!

ale mam jedno ale...nie potrzebny będzie ten pasek na końcu młotka...w czasie gry (może kiedyś :P) będzie on nie łądnie wchodził w postać...:]

pozdrawiam...może tesh ktoś jeszcze zacznie coś robić??

Napisano
  • Autor

Zajebiste chłopie po prostu zajebiste !!

Rozczuliłem się współpracuję z takimi utalentowanymi ludzmi ;(

Napisano

Hehehehhe

Dobra, dobra[lol2]

A to za miłe słówka poprawqiona tarcza cała teksturka i budowa (teraz 224 faces - wierzcie musiałem :P)

Napisano

Większość jest robiona z własnych doświadczeń z photoshopem :D

tylko przy 2 wspomagałem sie rysunkami - ale i tam musiałem sporawo przetworzyć, więc jakby nie patrzeć wszystkie są moje:D

Pozdr

Giorgione

Napisano
  • Autor

Ale fajne ja chcŕ co takiego do domu do krojenia chleba !

Co do muzyczki bard_tlo.wav to najne ale:

1. po co to te przyspiszenie ?

2. kompresuj do MP3 jak bŕdŕ potrzebowa│ to sobiŕ go do WAVa przerzucŕ :-)

Napisano

a przyszpieszenie to przez przypadek za szybko zagralem wiesz palce wycwiczone :D nie no spoko mowie moge nagrac lepsze wkazdym badz razie dysponuje takim czyms

Napisano

A tutaj mał bonusik - jak sobie robiłem bronie coś mnie naszł i tzrasnłąem sobie coś takiego- orka :D

1997 faces- licząć z kolczykami i pasem

Pozdr

Giorgione

Napisano
  • Autor

Łoł łoł i jeszczę raz łoł nie mogę się doczekać jak zobaczę to w grze !!

Napisano

widze giogi ze naszlo cie na robienie sladow krwi :D na teksturkach toporki sa bardzo realistyczne i zawaliste ork to jak ketksturka bedzie bede mogl sie wypowiedzec

\"Wiadomo to nie od dzisiaj ze giogi udaje misia,

raz robi a raz nie teraz koles zajebisty je\"

Napisano

no modelik orka supr, chyba za dlugie rece? :)... no nic, zobaczymy jak go zlozysz :P...

cholera, musze tego wrobelka skonczyc, ale mAm problemy z tym, jak to zapisac :/... sylwiusz, pomocy...

Napisano

Specjalnie takie wielkie zrobiłem - wtedy wygląda na barzdiej mosieżnego - a oglądajac neiktóre szkice widziałęm, ze dosć cześto taki zaabieg jest wykonywany:D

Pozdr

Giorgione