Napisano 25 Wrzesień 200321 l I siateczka. Na jutro te┐ przygotujŕ kilka broni - to ju┐ bŕdzie z czego wybieraŠ:D Phantom (katana sie robi :D) Pozdrawiam Giorgione
Napisano 25 Wrzesień 200321 l Ok jutro mi przyworza monitor i wracam do zycia ;p Drzewka i bron bardzo ladne. Pozdro
Napisano 25 Wrzesień 200321 l Autor O kurwa zajebiste i drzewko, i bronie !! Są w sam raz nie za proste ani nie za skomplikowane !!
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Dzięki staram się :D A tutaj kolejna specjalnie dla Phantoma - :D:D:D:D:D Inni moga byc źli ale nie mkgłem się oprzeć:P Jeden miecz ma 156 faces:D
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Zgodnie z życzeniem pablo teraz jest troszkę brudna a poniżej tarcza 124 faces - teksturka raczej pójdzie do poprawki:(
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Dobra tylko torszkę odpocznę bo się zmęczyłem tymi teksturkami :P Pozdr Giorgione
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Ja jestem ciekwa czy wam engine tyle faces wyciągnie, tu mieczyk ponad 100, tu drzewko ponad 100 * kilka setek ( cały las ) ???
Napisano 26 Wrzesień 200321 l o engin się nie bójcie...dobrze będzie...co do katanki...to gior jesteś mój masta :] a że masa ludzi lubi katany...ale jeszcze w grze nie mogła nią walczyć...to my będziemy pierwsi !! (BG2...się nie liczy :P) pozdro...
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Autor Hehehehe fakt o engine nie trza się martwić. Katanka gitesik a co do jej zgodności z Warhammerem to trzeba się będzię zapytać jak Willow to widzi bo o ile mnie pamięć nie myli to są takie klimaty w Warhammerze ale głowy nie dam.
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Znaczy tak, ogólnie raczej się jej nie spotyka ale nic nie stoi na przeszkodze aby ją wrzucić:)Im więcej broni tym lepsza zabawa:) P.S. Genialne pracki:)
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Jakby wam się skoczyły pomysły na bron to tu poszukajcie: http://www.blades-uk.com/ Pozdrowienia
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Niop pomocna stronka ale na razie robię te wcześniejsze ze szkicu :D - na poczateczek 2 samurajski miecz - 156 faces (podziękowania dla Vetisa za podpowiedź:D)
Napisano 27 Wrzesień 200321 l heheheehhehehe al teraz element kulminacyjny... :D Zajłął mi kilka godzin - obiekcik + teksturka:D Mowa o TOPORKU:D - 276 faces (sorki nie miałem jak ich zmniejszyć) Aha teraz ja czekam na waszą inwencję leniuszki [lol2] Studia się od niedzieli zaczynają więc nie będę tak częśto pokazywał pracki jak ostatnio :P Mam jeszcze pytabnka- jabym chciał zrobić sznur do tego toporka no wiecie taki paseczek :D czy mogę splaine czy faces to robić:D?? Pozdr Giorgione
Napisano 27 Wrzesień 200321 l whoow, no lecisz jak z gorki :)) toporek, kul... reszta tez :)... moze ten przedostatni mieczyk(nad toporkiem) troche dziwnie wyglada to ostrze w srodku... ale iogolnie KUL :>
Napisano 27 Wrzesień 200321 l praci qll :)...tylko ta taracza niebieska nie pasuje do reszty...jest za hmm \"rażąca\"... pozdr
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Tak wiem, Phantom też zwrócił mi tą uwagę - będzie poprawiona - a na razie taki młotek :D - 160 faces :D Pozdr Giorgione
Napisano 28 Wrzesień 200321 l full wypas...!!!! ale mam jedno ale...nie potrzebny będzie ten pasek na końcu młotka...w czasie gry (może kiedyś :P) będzie on nie łądnie wchodził w postać...:] pozdrawiam...może tesh ktoś jeszcze zacznie coś robić??
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Oki bez paska - no i Phantom ma rację pokazywać :D co mata:D Pozdr Giorgione
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Autor Zajebiste chłopie po prostu zajebiste !! Rozczuliłem się współpracuję z takimi utalentowanymi ludzmi ;(
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Hehehehhe Dobra, dobra[lol2] A to za miłe słówka poprawqiona tarcza cała teksturka i budowa (teraz 224 faces - wierzcie musiałem :P)
Napisano 30 Wrzesień 200321 l Większość jest robiona z własnych doświadczeń z photoshopem :D tylko przy 2 wspomagałem sie rysunkami - ale i tam musiałem sporawo przetworzyć, więc jakby nie patrzeć wszystkie są moje:D Pozdr Giorgione
Napisano 30 Wrzesień 200321 l ten tego nagralem takie cos napewno sie przyda do jakeigos barda na drzewie ktory sobie gra moge nagrac inne podobne sredniowieczne \'kawalki\' http://www.mw4d.republika.pl/bard_tlo.wav pozdro
Napisano 1 Październik 200321 l Autor Ale fajne ja chcŕ co takiego do domu do krojenia chleba ! Co do muzyczki bard_tlo.wav to najne ale: 1. po co to te przyspiszenie ? 2. kompresuj do MP3 jak bŕdŕ potrzebowa│ to sobiŕ go do WAVa przerzucŕ :-)
Napisano 1 Październik 200321 l a przyszpieszenie to przez przypadek za szybko zagralem wiesz palce wycwiczone :D nie no spoko mowie moge nagrac lepsze wkazdym badz razie dysponuje takim czyms
Napisano 3 Październik 200321 l A tutaj mał bonusik - jak sobie robiłem bronie coś mnie naszł i tzrasnłąem sobie coś takiego- orka :D 1997 faces- licząć z kolczykami i pasem Pozdr Giorgione
Napisano 3 Październik 200321 l Autor Łoł łoł i jeszczę raz łoł nie mogę się doczekać jak zobaczę to w grze !!
Napisano 3 Październik 200321 l widze giogi ze naszlo cie na robienie sladow krwi :D na teksturkach toporki sa bardzo realistyczne i zawaliste ork to jak ketksturka bedzie bede mogl sie wypowiedzec \"Wiadomo to nie od dzisiaj ze giogi udaje misia, raz robi a raz nie teraz koles zajebisty je\"
Napisano 3 Październik 200321 l heehehehehhheheheh nieźle sie uśmaiłem - świetny wierszyk mw4d - [lol2] Pozdr Giorgione
Napisano 3 Październik 200321 l no modelik orka supr, chyba za dlugie rece? :)... no nic, zobaczymy jak go zlozysz :P... cholera, musze tego wrobelka skonczyc, ale mAm problemy z tym, jak to zapisac :/... sylwiusz, pomocy...
Napisano 3 Październik 200321 l Specjalnie takie wielkie zrobiłem - wtedy wygląda na barzdiej mosieżnego - a oglądajac neiktóre szkice widziałęm, ze dosć cześto taki zaabieg jest wykonywany:D Pozdr Giorgione