Napisano 1 Listopad 200321 l gezz...świetne...teraz popracować by można było nad opracowaniem jakiś specjalnych proni...palących się albo coś...magicznych...takich z jajem :P pzodrawiam...
Napisano 1 Listopad 200321 l Autor Aha spoxik. Ale czadowy mieczor !! Może tylko zaostrz czubek troszkę :-)
Napisano 2 Listopad 200321 l noo ja juz wyslalem kolo do pabla... czy bede peirwszy i ostatni?... czy pojdziecie za przykladem? ;D...
Napisano 3 Listopad 200321 l heheheheheh - :D - nie darkelf - ja już barzdo dawno przesyłałem pablowi wcześniejsze obiekty - ostatni jaki mu przesłałem to fazki szczurka:D Spox Phantom - na razie kończę pozostałe już wykonane bronie - bo troszke tego jest tylko teksturek brak - ale spokojnie po malutku kończę :D A co do broni - to znów narysuję kilka szkiców i zobaczymy co wy powiecie na ten temat:D Pozdr Giorgione
Napisano 3 Listopad 200321 l a dark elf tak sie cieszyl :) hehehe dobre, ale wspaniale ze jakies obiekty dotarly :)
Napisano 3 Listopad 200321 l hmm gior: ale czemu szczurkow nie ma w tabellce hmm... A powinny chyba byc :D... no nic, co fakt to fakt :D... a ja juz takiego ladnego newsa wystosowalem ;P.
Napisano 3 Listopad 200321 l hihihihihiihihhiihhii... Sorka, sorka - nastepnym razem będę milczał jak grób;) Pozdr Giorgione
Napisano 3 Listopad 200321 l ej no to czemu nic nie mowisz?!?!?!... musze sie zapytac pabla jakie w goole ma obiekty :D...
Napisano 4 Listopad 200321 l Trzeba w ogóle pabla ściagnać i niech nam tutaj ładnie wyśpiewa co jest grane:D:D:D A przy okazji miałem wczoraj fazke i powstało coś takiego:D
Napisano 4 Listopad 200321 l Początkowo postała ta po lewej 2138 faces - a potem ta po prawej - a włąściewie przeróbka poprzedniej - 2134 faces - tą po prawej jeszce zmienie i dodam jej buciki zamiast gołych stóp - przy okazji zaoszczędzę sporawo ścianek:D Pozdr Giorgione
Napisano 5 Listopad 200321 l No i kolejny toporek:D A jakby ktoś chciał wiedzieć, dlaczego to teraz tak \"szybko robię\", to juz wyjaśniam.:D Pod koniec roku mam prawie, że nieograniczony gostęp do netu. Niestety w przyszłym roku sytuacja moze sie drastycznie zmnienic i mogę n ie mieć prawie że w ogóle dostępu. Dlatego chcę jak na razie jak najwięcej dla was zrobić:D Pozdr Giorgione
Napisano 5 Listopad 200321 l wszystko jak zawsze na najwyzszym poziomie, mam zastrzeszenia do rączki toporu nie podoba mi sie teksturka zrob poprostu taka drewniastą
Napisano 5 Listopad 200321 l mi sie tarcza srednio podoba :/... toporek super... ale teksturka tarczy dziwna :P... niby to skora, tak sie swieci? :).... hmm co do tego odejscia... to by bylo smutno :(.
Napisano 5 Listopad 200321 l no probmelo dzisiaj zmienię teksturki:D jak już pisałem to zależy od robótki - jeśli uda sie utrzymać dostęp bedzie nadal taki sam i będe to nadal aktywnie wykonywał:D W przeciwnym wypadku...:( Pozdr Giorgione
Napisano 5 Listopad 200321 l Autor Czy tak czy siak narobisz tylę, że później będziemy tylko wykorzystywać owoce twojej pracy :)
Napisano 6 Listopad 200321 l Hehehehehheheh Radx ty to masz gadkę:D Macie tutaj poprawioną teksturkę tarczy - poprzedni liścik skasowałęm boniepotrzebne zajmuje miejsce - skoro poprawiona werska jest:D Pozdr Giorgione
Napisano 12 Listopad 200321 l hmm, powiem sczerze ze to by sie nadawalo na jakas bron questowa... moze z innego wymiaru czy cos, bo jakos mi sie ona nie widiz w mrocznym klimacie WH ;)))... a tak nawiasem,, to sałek jest z nami w teamie? :D... jezeli tak, to ja juz mu tam cos dam :P. A tak na serio, to jeszcze chcialbym ujrzec siateczke, i moze by sie nam chlpak na forum ujawnil? :)))
Napisano 12 Listopad 200321 l Srednio na jeza mi sie ten meiczyk podoba, jakis taki nierealny moze bylo takei zlozoenie (?). Zgadzam sie z Dark elfem, dawaj go tutaj :) pozdr
Napisano 12 Listopad 200321 l Autor Hehehehe dobrze powiedziane. Mi się on osobiścię bardzo podoba boję się tylko czy da się taką teksturkę uzyskać w grze :/ Sałek jest póki co na dochodne :D
Napisano 13 Listopad 200321 l Originally posted by darkelf hmm, tarczo-topor :D...dobre dobre ;p... Odpowiedź masz w klu 2d:D A co do tego miecza powyżej to fakt powinien go trzasnać na jakims mieszanym tle np. gradiencik - bo tło raczej w grze ie bedzie czrne :D - nie?:D Pozdr Giorgione
Napisano 13 Listopad 200321 l eh radx-iu eh sałek nie o to chodzi, a smogi ogry sa realne ja to wiem :) : DDD
Napisano 14 Listopad 200321 l No, no co w czym problem:D Lepiej bierzcie się do roboty a potem marudźcie:P Pozdr Giorgione
Napisano 14 Listopad 200321 l wyslal ktos na forum programistycznym jakis post werbujacy?? moze by sie ktos tym zajal :///...
Napisano 16 Listopad 200321 l acha, chcialbym jeszcze pogratulowac phantomowi i felavowi za zajecie wysokich pozycji w 2d bitwie :)... gratulacje :D.
Napisano 16 Listopad 200321 l Przyłączam się do gratulacji. DarkElf ma rację Sylwiuszowi choć się CHCĘ to nie ma czasu za bradzo by szukać i pisać po forach więc mógłbyś go odciążyć (spowodować by ci się zachciało) i podawać kontakt do niego :/
Napisano 16 Listopad 200321 l Autor Poprzedni post to ode mnie był :D Nie zauważyłem, że mnie byłem zdelogowany :D
Napisano 17 Listopad 200321 l Originally posted by darkelf hmm, powiem sczerze ze to by sie nadawalo na jakas bron questowa... moze z innego wymiaru czy cos, bo jakos mi sie ona nie widiz w mrocznym klimacie WH ;)))... a tak nawiasem,, to sałek jest z nami w teamie? :D... jezeli tak, to ja juz mu tam cos dam :P. A tak na serio, to jeszcze chcialbym ujrzec siateczke, i moze by sie nam chlpak na forum ujawnil? :))) ales mnie darkelf z tym mrocznym klimatem rozbawił :) pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 200321 l Eeeee Boowa nie czujesz klimatu Kryształów po prostu, jest bardzo ilustratorski takie pole pod wyobraźnię gracza, sporo ciekawych niedomówień i otwarte pole interpretacyjne. Rozszerzenie questów o kwestie CG to sprawa nowatorska i może okazać się chwytne rynkowo. Czego oczywiście życzę ekipie KLa.
Napisano 20 Listopad 200321 l hehe, dobre gotham dobre ;PP... a tak jeszcze do boowy: moze zle powiedzialem, nie mroczny tylko hmm... realistyczny -> przez co takie mieczee by nie mialy racji bytu... ja wiem ze ty jestes master WH i w ogole, pewnie herezje glosze, ale po przeczytaniu paru rozdzialow podrecznika takie odnosze wrazenie :P.
Napisano 20 Listopad 200321 l idac za ciosem, umieszczam pare przedmiocikow, ktore sobie robilem, na scenerii takie fajnej ;))... prosze o komentarze, poprawki (nie za bardzo mi sie jak zwykle ten metal na toporze :// )... jeszcze zostala mi beczka i garniec...
Napisano 20 Listopad 200321 l acha, to co stoi na stole, to miotla, tylko nie mialem jak inaczej jej ukazac ;))...
Napisano 20 Listopad 200321 l Autor Łeeeeeeee Gotham ;P Ta miotła choć mi się podoba to jak z czarwonicy zdjęta :D
Napisano 20 Listopad 200321 l nooo dobra jest ;))... chyba takie wtedy mieli, bo watpie czy mopy byly dostepne :P... moja babcia ma taka stara... no nie wiem, moze sie jakis speco wypowie ;)). a reszta obiektow? wiem ze exxtra-low-poly uprawiam, ale ktos musi :D...
Napisano 20 Listopad 200321 l modele fajne tex do poprawy w niektorych miejscacg np krew, wlosie miotły itp