Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jezu, nawet zobaczyliscie krew na toporku ;)... ok postaram sie cos z tym zrobic :)... niedlugo apdejt :D.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 72,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nom, zrobilem updacik tego nieszcesnego toporka:

4end.jpg

w sumei to calkowicie przebudowalem texa :D...

Napisano
Originally posted by RadX

Modele pokazuję chronologicznie a więc pozycja nr 2 to kopia knajpy w Jaworkach (chyba się nie mylę co do miejscowści choć dochodzenie pokaże), która mnie szalenie zainspirowała. Wystruj i jedzienie miała nie kiepskie ach [wow][piwo]

Sory ze sie wtrące...ale ta tawerna...troche taka za \'mórowana\' i szara...ale w srodku zagospodarowana jak naj bardziej zmyslnie ;) aaa jak moze wygladac...czerpiac pomysł...nie jakiego Gustawa...Radx wiesz o czym mówie chyba....to proponuje wziac troche klimatu z tawerny gry: Wampire:The Masqureade ...co myslicie...wiem tylko ze odczuwało sie klimat karczmy dosc wyraznie....a muza dawała tam piekny efekt który do tej pory sie pamieta..ach ;)

Napisano
Originally posted by darkelf

nom, zrobilem updacik tego nieszcesnego toporka:

4end.jpg

w sumei to calkowicie przebudowalem texa :D...

Toporek jest fajny :) ...myslalem o zrobieniu qesta...o poszukiwaniu Magiczneko toporka...cos dla Draw fanów ;)...tylko ze tamten toporek...powinien byc dwóreczny i dosyyć sporawy ...a trzonek malutki...cos pomysle i pogadam z innymi w tej sprawie..narazie to tylko pomysł ;)na qest

Napisano

erteesdedwa:

ta tawerna wyglada jak schron przeciwatomowy z powodu tekstury, ktora, jak sie domyslam, jest testowa :)... wiec nie ma sie co bac :D... co do axa... to czekam na wiecej opinii i zabiore sie za to, co mi tam zostalo ;)...

Napisano

Prosze, narazie nie komentuje, bede konczyl na dniach:

karczma.jpg

Napisano
  • Autor
Originally posted by Rtsd2

Modele pokazuję chronologicznie a więc pozycja nr 2 to kopia knajpy w Jaworkach (chyba się nie mylę co do miejscowści choć dochodzenie pokaże), która mnie szalenie zainspirowała. Wystruj i jedzienie miała nie kiepskie ach [wow][piwo]

Sory ze sie wtrące...ale ta tawerna...troche taka za \'mórowana\' i szara...ale w srodku zagospodarowana jak naj bardziej zmyslnie ;) aaa jak moze wygladac...czerpiac pomysł...nie jakiego Gustawa...Radx wiesz o czym mówie chyba....to proponuje wziac troche klimatu z tawerny gry: Wampire:The Masqureade ...co myslicie...wiem tylko ze odczuwało sie klimat karczmy dosc wyraznie....a muza dawała tam piekny efekt który do tej pory sie pamieta..ach ;)

Czytaj posty !! Napisalem kilka razy, że tekstury są domyślne !!

Knajpa istnieje w rzeczywistości (jak dochodzenie pokazało nie w Jaworkach :) dalsze śledztwo pokaże gdzie :> ) i zrobiłem ją jakiś rok temu !!

Jakie pomysły czerpałem od Gustawa, którego znam od niedawna ? przykłady

Żeby się dowiedzieć kim jest \"nie jaki\" Gustaw wejdź na 2 ostatnio dodane Linki obecne na stronie KLa w dziale Linki (byś się nie pogubił) !

ps. Murowana piszę się przez zwykłe u. Zwraca ci uwagę dysgrafik i dyslektyk !

Napisano

Originally posted by Rtsd2

Czytaj posty !! Napisalem kilka razy, że tekstury są domyślne !!

Knajpa istnieje w rzeczywistości (jak dochodzenie pokazało nie w Jaworkach :) dalsze śledztwo pokaże gdzie :> ) i zrobiłem ją jakiś rok temu !!

Jakie pomysły czerpałem od Gustawa, którego znam od niedawna ? przykłady

Żeby się dowiedzieć kim jest \"nie jaki\" Gustaw wejdź na 2 ostatnio dodane Linki obecne na stronie KLa w dziale Linki (byś się nie pogubił) !

ps. Murowana piszę się przez zwykłe u. Zwraca ci uwagę dysgrafik i dyslektyk !

Spox Radx ...wiem kim jest Gustav...mówiłem o podkładzie muzycznym do karczmy...i nie dylko ty jestes dysgrafik i dyslektyk ! ...wiec sie nie chwal ;)...a propos zapraszam do skometowania Systemu...Xp na Scenariuszu...tylko nie mówcie ze jest do \'dupy\' :P...bo nabawie sie jakiejs psychozy [lol2]...pozdrowienia dla teamu.

Napisano

ooo mistrz teksturek Felav się obudził wielkie brawa dla pana z trzeciego rzędu, ladne ladne :D pozdro

Napisano

hehe mw4d...

obiecuje poprawe, zaaklimatyzowalem sie (:D) w nowej szkole i teraz zabieram sie do pracy...

Napisano
Originally posted by felav

Prosze, narazie nie komentuje, bede konczyl na dniach:

karczma.jpg

No prosze. Bardzo ladnie. Tylko dlaczego ja jeszcze tych textur nie mam?? :)

Napisano

bo jeszcze srodeczka nie ma ale jak chcesz tylko zewnetrzne to jusz Ci śle ...

Napisano

Dobra tex karczmy skonczony, wiec udostępniam (karczma w .mapie + tex) go tutaj, zeby ktos to w quarku poskładał. Jezeli macie jakies zastrzezenia piszcie, texturki troche duze wiec mysle ze da sie odchudzic

Jak tam kwestia terenu, bo jezeli jest gotowy to moge go potexturowac

http://www.felav.republika.pl/karczma.rar

Napisano

hehe Felav bedzie teraz wszystko mapowal :), jak chcesz to otapetuj mi pokoj :D cos nei moge sciagnac pliku :/. pozdro

Napisano

Sory republika mi psikusa zrobila, a tak wogole to dalej panowie mobilizacja swieta idą, co z terenem?

A i czy ktos poza sylwiuszem bawi sie tutaj quarkiem?

Dobra uznaje ze serwer republiki wygral naprawde nie wiem na czym to polega, niby wszystko ok a jednak, chyba sobie poprostu nie radzi z takimi duzymi plikami(700kb) :D

A karczme poslalem do odpowiedniej osoby, niestety niedostepna dla szerokiej publiki :P

Napisano

ladnie ladnie tylko te stoliczki inne powinny byc :D bo ten jest rzezniczy na zaplecze, acha i mozna jakos zrobic zeby ciemniej bylo?, ew sie texturki przyciemni

A i stanowczo tilling podlogi i scian wiekszy

Napisano

Też mi sie nie podobają stoliki:( Po pierwsze za \"krwawe\", po drugie to raczej powinny być całkiem drewniane, a nie złożone z jakichś skalnych bloków.

A po trzecie, to czemu ten bodajże kominek na 1wszym obrazie jest pokryty mchem:]?

Ogólnie fajnie to wygląda:D

Pozdrawiam

Napisano

Może to nie odpowiednie miejsce na takie wypowiedzi, ale...felav, masz zajebistego avatara:D

Napisano
  • Autor

Otwórz oczy ! ;P

Czego nie widzisz ?

ps. Willow ma rację fajny świąteczny avatar ! ;D

Napisano

dobra... oglaszam nowy GoD... po malych drobnych wzmiankach RadXa i uswiadomieniu sobie, ze to do mnie nalezy oto jest... ANKIETA dot. 3 bodajze GoDa...

co do miejsca spotkania, to czat na www.krysztaly-lorien.prv.pl... dokaldna godzina do ustalenia... i do tego usluzy moj skrypcik spisujacy:

http://zso.tbg.net.pl/~darkelf/god/god.php

wpisujecie tam ktore daty wam pasuja i ktore pory dnia... zliczamy to i na koncu... patrzymy co bylo najbardziej popularne i taki termin wybieramy... proste?...

mam nadzieje, chociaz skrypt moze nie byc troche przejrzysty, to mysle ze skumacie o co w nim chodzi... co do przebiegu spotkania nie mam pomyslu na takowe, bo w sumie nie ja chcialem zoorganizowac spotkanie... zatem czekam z innej strony na propozycje :)...

tymczasem zapraszam do klikania :D...

Napisano

Tak, tak..GOD się jak najbardziej przyda. Bo znów stoimy w miejscu:D Tylko najlepiej, żeby byli wszyscy wtajemniczeni.

P.S. Najlepiej żeby wszyscy mieli opisy na GG o GODzie, wtedy napewno nikt nie zapomni(ja to mi się ostatnio zdarzyło:/):)

Napisano

witam... pare osob sie juz wpisalo.. a tak w sumie, to wszyscy... i wiem, ze 1 termin wsyzstkim pasuje... to 22.12.2003... wiec taka bedzie data goda... godzina... mysle ze 14. miejsce: chat na stronie http://www.krysztaly-lorien.prv.pl ... myslee ze to tyle, mam nadizeje ze wszysscy przybeda :D...

no to do zobaczyska w ponieidzalek...

Napisano

nie mozna by wczesniej np. kolo 16rozumiem ze sie wpisalem i wogole ale to php jest troche niemiarodajne bo w wiekszosc dni pasuje mi 18 a akurat w poniedzialek nie, a godziny popoludniowe zyskaly podobna aprobate wiec o ile nikt nie ma nic przeciwko to nie moglaby to byc 14 np? Naprawde nie chce mieszac ale poprostu godzina popoludniowa wydaje mi sie bardziej dogodna chociazby z uwagi na wieczorne wypady na miasto :P

Napisano

no dobra... niech bedzie o 14... ale wteedy to wsyzcy obiad wpierdzielaja... no niech bnedzie ;)

Napisano

Ojć...mi niestety wypadła jutro ważna sprawa po południu:/ i nie jestem pewien czy bedze na 14:( Może jakos o 12, jeśli to wszystkim pasuje?

Napisano

Dobra w sumie mysle ze koniecznie powini sie czifowie stawic. Na KLu mysle ze od 13 do 16 bede siedzial bo przedtem do miasta jade i potem tesz, tylko w roznych celach :P...

Napisano

Ciekawe ile osób teraz będzie - ale wydaje mi sie, skoro ktoś jest zainteresowany robieniem tej gierki to powinien się zjawić - nie??:D

Pozdr

Giorgione

Napisano

Mam pytanie... Jezeli ja robie m.in. muze do gry, to tez mam sie stawic?

Napisano

WESOŁYCH ŚWIAT, SPEŁNIENIA MARZEŃ I ABY WSZYSTKO CO ROBICIE WYCHODZILO TAK JAK TYLKO BEDZIECIE CHCIELI ...

zycze wszystkim członkom składu i ludziom odwiedzającym ten topic...

Napisano

Dołączam się do życzeń, oraz dodatkowo życzę większego zapału do pracy i obyśmy skończyli nasz projekcik:D:D:D