darkelf Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 czesc... no coz, wrcam i widze takie rzeczy... nie weim czemu radx mialbys odejsc, ale wolalbym zeby, jako \"jeden z ojcow projektu\" pozostal w nim... no nic, to moje zdanie, i wdzie ze inni czlonkowie tez sie zgodza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 31 Sierpień 2003 Share Napisano 31 Sierpień 2003 GEZZ...nie było mnie miech na forum a tu takie kwiatki...jutro w budzie jak spotkam Rada to osobiście nakopie mu do dupska...za te brednie co pisze... pozdro...welcome home :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2003 Nakopał. A co do KLa to jak coś zrobię do niego to wrócę ale niestety w tej chwili jest na końcu mojej listy :( Niestety takie życię.Nie ma nic za darmo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 hi!... no tak bywa w zyciu ja to rozumiem(chyba wszyscy inni tez) wiec zyczymy ci, ze kiedys o nas sobie przypomnisz, zoribsz cos, ale bron boze nie mozesz sobie odpuscic :). To tyle ode mnie, wrocilem do wiekszej aktywnosci \"zawodowej :))\"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 2 Wrzesień 2003 Share Napisano 2 Wrzesień 2003 Hehe... ludzie po wakacjach sie zbieraja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Sory wszystkim, ze sie nie udzielam ale mam ogromne problemy ze sprzetem i zostala mi tylko kafejka i komp w pracce, jak tylko naprawia mi neta i monitor wrzuce karczme, bo jest prawie gotowa. Dam tez te karczmiane dialogi.A tak BTW to Sylwiusz mial racje zebym nie obiecywal ze wszystko bedzie 28, na pocieszenie moge tylko powiedziec ze tym razem nie z mojej winy ta obsowa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Dobra - co mam robić?? :D:D:D:D Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Nie ma pospiechu:) Mnie czeka oteksturowanie wawozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Giorgione: drzewka:) Te z gothica sa ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 hmmm a co ze strona i tamtym forum?umarla? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2003 NIE SAM ZOBACZ(CIE) ;-P !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 noo, widac ze wszyscy ogladli nasz watek a inkt sie nie odzwyal :DD... spryciarze :D... a co do mojego goscia to zostaly mu tylko dlonie :D... wiec na dniach mozecie go oczekiwac :)... a i jeszcze siekiera sasqoca?... tylko nie iem co on z nia zrobil :)... bo ja teksturowalem, z lepszym badz gorszym skutkiem :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 aa co do naszego forum... i watku na max3d.pl to mysle, ze powinnismy jakos sie przeniesc albo tu albo tam... bo wiadomo ze niewielu sie chce wlazic na kla tylko po to zeby zobaczyc pare tematow, bo i tak nie wiadomo czy kazdy tam wchodzi... ja jestm zaprzeniesienim wsyztkiego na strone KL :)... ale wszystko zalezy od nie weim kogo ;))... Proponuje przemyslec, i zaaktualizowac liste czlonkow, bo nie wiem czy klicek cos zrboil? Albo... dungal? :)... no nic, moglby to ktos jakos uregulowac?... moze pogadac z owymi osobami :))) czy cos :D... tak sie ozpisalem, tearz ide cs porobic :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 witam! dzisiaj dostalem cos werwe, czujac ze nie bedzie wiele czasu na gre przez roq... ale mysle ze wygospodaruje cos :))... Idac za ciosem, z 3 postami pod rzad wklejam wam mojego oslawionego, badz nie krasnlouda... oteksturowany, rig tez jest, kolorki moga byc zmienione...(teksturki)... czekam na sugestie :)... no i ide spac, ten otatni skrin to taki, ze chyba nie bedzie tak to wygladalo w grze? ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 Chyba tważyczka za blada - czy on ma rękawiczki czy po prostu nie oteksturowałeś dłoni :D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 hmm ma rekawiczki... co do skory, to nie wiedzialem zbytnio jaki kolorek zrobic skory :D... ale sprobuje cos z tym zrobic... i tak sa za duze biale refleksy :(... No nic, a gdzie reszta komentarzy? :D... zmieniam i zamykam ten model, bo juz na niego patrzyc nie moge :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 hmmm...wedlug mnie ta texturka jest za czysta...moglbys ja troche pobrudzic...i dac texture materialyu...wiesz jakies kropeczki...tak zeby wygladalo realniej... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 dobrze, sprobuje cos z tym zrobic... a reszta??? :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 7 Wrzesień 2003 Share Napisano 7 Wrzesień 2003 update: kolorki troche zmienione dodane materialy ale nie pobrudzone, bo mysle ze krasnolud nie musi byc konieccznie brudny, w koncu to kupiec, a nie szlajajacy sie po lochach woj - musi sie prezentowac :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 hm,, nikt nie komentuje, wiec uwazam go za skonczonego?!... I czekam na kolejne zlecenia? A co do tego przeniesienia na forum KL to ustosunkujcie sie do tego, blagam :)... to ulatwi prace wszystkim(jezeli jeszcze ktos che to robic, bo po ilosci postow to cos lipa :( ).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 Ja jestem za... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Zajebisty no to trzeba ruszyć scenariusz. Willow !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Drzewka przedstawię jutro bez teksturek :d Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Ten poczatek scenariusza mam na kompie, tyle ze nie mam z nim w sumie kontaktu. Ale dzisiaj ma przyjsc do mnie jusz drugi koles zeby cos z tym zrobic, a jak sie nie da to kupuje nowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 co do modeliku mojego, to moze nie jest genialny, ale mysle ze ujdzei :)))... i tak watpie czy ktos zauwazy, ze on jest do d*** :D... i wypowiedzcie sie z tym eee PRZENIESIENIEM, EW. ZOSTANIEM! (pabla odpowiedz znam :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Daj go na [email protected]. Zobaczymy jak gostek w grze wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Wrzesień 2003 Share Napisano 10 Wrzesień 2003 Oto obiecane drzewko nr 1 - ma 199 faces całóść :D Bez teksturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Wrzesień 2003 Share Napisano 10 Wrzesień 2003 A tutaj 2 ujęcie - viewporty Postaram się jek najszybciej zrobic teksturkę - z nia powinno byc w porządku :D Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 10 Wrzesień 2003 Share Napisano 10 Wrzesień 2003 Dla polepszenia efektu lasu mozna jeszcze rzucic sprite\'a z liscmi nad glowa bohatera, tak jak w Gothicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 10 Wrzesień 2003 Share Napisano 10 Wrzesień 2003 Witam! Przejzalem kilka [nascie :D] stron projektu i widze ze idzie zaje**fajnie :D Dajcie znac [jakas lista alboco] co jest potrzebne. Chetnie pomoge [bardzo chetnie :P mam niezla zajawke na low poly]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 11 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Bardzo miło daj znać Pablowi swój akces i nie zapomnij zajrzeć na naszą stronę i się wpisać na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 witam... ale nie jestem zadowolony... NIKT sie do mnie nie odezwal, ze chce dalej prowadzic projekt... to swiadczy, ze : a- olewacie mnie (bardziej prawdopodobne) b- nie chce sie wam juz nic robic (?) (no to juz mniej ;) ).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 c- czekamy na zadania...czyli SCENARZYSCI ! do dziela pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 Trzeba im chyba dac niezłego kopa w d***** [lol2] Może wtedy się obudzą i coś spłodzą [lol2] Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 http://www.bkm.pl/Gecco/krysztal/forums.php?m=posts&q=53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 http://www.bkm.pl/Gecco/krysztal/forums.php?m=posts&q=55 prosze ogladajcie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 15 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2003 Obejrzane. Widzę, że dajesz czadu Dark ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 aa tam od razu daje czadu :P... po prostu juz pare projektow upadlo, o te pare za duzo, i ja sie tak latwo nie poddam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 16 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Brawo za chuchca yyyy ducha !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Felav jak dluga ma byc droga do Altdorfu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 22 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2003 No już mogę się wypisywać. Mam prośbę by wszystkie 3 osoby obecne na godzię wielkie gratulację dla nich czyli: PAHNTOMA,PABLA I GIORA !! O małe sprawozdzanie ustaleń :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 22 Wrzesień 2003 Share Napisano 22 Wrzesień 2003 Zajrzyj sobie na oficjalnej stronce kryształków:D Aha, skończyłem już prosiaczka i drzewko - jutro zobaczycie rzuty bo dzisaj zapomniałem:( (drzewko wyszło qll :P) Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 22 Wrzesień 2003 Share Napisano 22 Wrzesień 2003 kurde, ta gra wyjdzie: Krysztaly lorien, introducing Giorgione :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 hiihhiihi dobre żarty - skończone drzewko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 2 ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 przy okazji 1 miecz:D(164 faces -miecz) Aha drzewko straciło troszkę faces - teraz ma 152 faces:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 i rzuty :D Pozdrawiam Giorgione Teksturka rękojeści będzie jeszcze poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 bjutiful...tylko czepną bym się do coloru żółtego...może bardziej jakiś zardzewiały...albo srebrny...albo poprostu czepiam się :P pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 Tak wiem :D A tym czasem nowe - 1 miecz i 2 sztylety :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 To oczywiście sztylecik - 58 faces (jeden) A poniżej siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi