giorgione Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 2 sztylet - troszkę obszerniejszy 162 faces (jeden) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 No i ostatni - miecz 178 faces (jeden) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 I siateczka. Na jutro te┐ przygotujŕ kilka broni - to ju┐ bŕdzie z czego wybieraŠ:D Phantom (katana sie robi :D) Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 Nice nice :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 Ok jutro mi przyworza monitor i wracam do zycia ;p Drzewka i bron bardzo ladne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 no bronie kul :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 25 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2003 O kurwa zajebiste i drzewko, i bronie !! Są w sam raz nie za proste ani nie za skomplikowane !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Dzięki staram się :D A tutaj kolejna specjalnie dla Phantoma - :D:D:D:D:D Inni moga byc źli ale nie mkgłem się oprzeć:P Jeden miecz ma 156 faces:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Zgodnie z życzeniem pablo teraz jest troszkę brudna a poniżej tarcza 124 faces - teksturka raczej pójdzie do poprawki:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 rozjasnij ja troche bo jest za ciemna... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Dobra tylko torszkę odpocznę bo się zmęczyłem tymi teksturkami :P Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=AjaS=- Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Ja jestem ciekwa czy wam engine tyle faces wyciągnie, tu mieczyk ponad 100, tu drzewko ponad 100 * kilka setek ( cały las ) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 nie ma wyjścia[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 o engin się nie bójcie...dobrze będzie...co do katanki...to gior jesteś mój masta :] a że masa ludzi lubi katany...ale jeszcze w grze nie mogła nią walczyć...to my będziemy pierwsi !! (BG2...się nie liczy :P) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 26 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Hehehehe fakt o engine nie trza się martwić. Katanka gitesik a co do jej zgodności z Warhammerem to trzeba się będzię zapytać jak Willow to widzi bo o ile mnie pamięć nie myli to są takie klimaty w Warhammerze ale głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Znaczy tak, ogólnie raczej się jej nie spotyka ale nic nie stoi na przeszkodze aby ją wrzucić:)Im więcej broni tym lepsza zabawa:) P.S. Genialne pracki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 siupa:D:D:D:D:D:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Jakby wam się skoczyły pomysły na bron to tu poszukajcie: http://www.blades-uk.com/ Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Niop pomocna stronka ale na razie robię te wcześniejsze ze szkicu :D - na poczateczek 2 samurajski miecz - 156 faces (podziękowania dla Vetisa za podpowiedź:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 2 tarcza zdecydowanie różniąca sie od poprzedniczki - 192 faces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Kolejny mieczyk :D:D:D - 166 faces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 heheheehhehehe al teraz element kulminacyjny... :D Zajłął mi kilka godzin - obiekcik + teksturka:D Mowa o TOPORKU:D - 276 faces (sorki nie miałem jak ich zmniejszyć) Aha teraz ja czekam na waszą inwencję leniuszki [lol2] Studia się od niedzieli zaczynają więc nie będę tak częśto pokazywał pracki jak ostatnio :P Mam jeszcze pytabnka- jabym chciał zrobić sznur do tego toporka no wiecie taki paseczek :D czy mogę splaine czy faces to robić:D?? Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 whoow, no lecisz jak z gorki :)) toporek, kul... reszta tez :)... moze ten przedostatni mieczyk(nad toporkiem) troche dziwnie wyglada to ostrze w srodku... ale iogolnie KUL :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 praci qll :)...tylko ta taracza niebieska nie pasuje do reszty...jest za hmm \"rażąca\"... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Tak wiem, Phantom też zwrócił mi tą uwagę - będzie poprawiona - a na razie taki młotek :D - 160 faces :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 full wypas...!!!! ale mam jedno ale...nie potrzebny będzie ten pasek na końcu młotka...w czasie gry (może kiedyś :P) będzie on nie łądnie wchodził w postać...:] pozdrawiam...może tesh ktoś jeszcze zacznie coś robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Oki bez paska - no i Phantom ma rację pokazywać :D co mata:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Zajebiste chłopie po prostu zajebiste !! Rozczuliłem się współpracuję z takimi utalentowanymi ludzmi ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Hehehehhe Dobra, dobra[lol2] A to za miłe słówka poprawqiona tarcza cała teksturka i budowa (teraz 224 faces - wierzcie musiałem :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 I kolejny mieczyk na wzór \"Władcy pierścieni\" :D - 152 faces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 OOOO,aż nie mogę się nadziwić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 giogi? skad bierzesz teksturki jak ze wlasnych rysunkow robisz :L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Większość jest robiona z własnych doświadczeń z photoshopem :D tylko przy 2 wspomagałem sie rysunkami - ale i tam musiałem sporawo przetworzyć, więc jakby nie patrzeć wszystkie są moje:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 ten tego nagralem takie cos napewno sie przyda do jakeigos barda na drzewie ktory sobie gra moge nagrac inne podobne sredniowieczne \'kawalki\' http://www.mw4d.republika.pl/bard_tlo.wav pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Sprawdzimy (tzn. ja sprawdzę :D) i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 No sprawdĽ i niech pracka wre :D Kolejny mieczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 1 Październik 2003 Autor Share Napisano 1 Październik 2003 Ale fajne ja chcŕ co takiego do domu do krojenia chleba ! Co do muzyczki bard_tlo.wav to najne ale: 1. po co to te przyspiszenie ? 2. kompresuj do MP3 jak bŕdŕ potrzebowa│ to sobiŕ go do WAVa przerzucŕ :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 a przyszpieszenie to przez przypadek za szybko zagralem wiesz palce wycwiczone :D nie no spoko mowie moge nagrac lepsze wkazdym badz razie dysponuje takim czyms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 Oj rytmu nie trzymasz !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Dobra - czas na kolejne wypocinki:D 2 toporek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 I taka dziwna broń :D Raczej dla potworków:D Pozdr - Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 A tutaj mał bonusik - jak sobie robiłem bronie coś mnie naszł i tzrasnłąem sobie coś takiego- orka :D 1997 faces- licząć z kolczykami i pasem Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 I zbliżenie - zobaczycie jak zrobię teksturki:) Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 3 Październik 2003 Autor Share Napisano 3 Październik 2003 Łoł łoł i jeszczę raz łoł nie mogę się doczekać jak zobaczę to w grze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 widze giogi ze naszlo cie na robienie sladow krwi :D na teksturkach toporki sa bardzo realistyczne i zawaliste ork to jak ketksturka bedzie bede mogl sie wypowiedzec \"Wiadomo to nie od dzisiaj ze giogi udaje misia, raz robi a raz nie teraz koles zajebisty je\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 heehehehehhheheheh nieźle sie uśmaiłem - świetny wierszyk mw4d - [lol2] Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 no modelik orka supr, chyba za dlugie rece? :)... no nic, zobaczymy jak go zlozysz :P... cholera, musze tego wrobelka skonczyc, ale mAm problemy z tym, jak to zapisac :/... sylwiusz, pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Specjalnie takie wielkie zrobiłem - wtedy wygląda na barzdiej mosieżnego - a oglądajac neiktóre szkice widziałęm, ze dosć cześto taki zaabieg jest wykonywany:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 mowisz, wiec masz racje hehe :P... giorgi giorgi :D!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi