Phantom Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 gezz...świetne...teraz popracować by można było nad opracowaniem jakiś specjalnych proni...palących się albo coś...magicznych...takich z jajem :P pzodrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 Aha spoxik. Ale czadowy mieczor !! Może tylko zaostrz czubek troszkę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 niommm siuper :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 noo ja juz wyslalem kolo do pabla... czy bede peirwszy i ostatni?... czy pojdziecie za przykladem? ;D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 heheheheheh - :D - nie darkelf - ja już barzdo dawno przesyłałem pablowi wcześniejsze obiekty - ostatni jaki mu przesłałem to fazki szczurka:D Spox Phantom - na razie kończę pozostałe już wykonane bronie - bo troszke tego jest tylko teksturek brak - ale spokojnie po malutku kończę :D A co do broni - to znów narysuję kilka szkiców i zobaczymy co wy powiecie na ten temat:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 a dark elf tak sie cieszyl :) hehehe dobre, ale wspaniale ze jakies obiekty dotarly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 hmm gior: ale czemu szczurkow nie ma w tabellce hmm... A powinny chyba byc :D... no nic, co fakt to fakt :D... a ja juz takiego ladnego newsa wystosowalem ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 hihihihihiihihhiihhii... Sorka, sorka - nastepnym razem będę milczał jak grób;) Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 nie no dobrze zrobiles dark zaznacz w tabelce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Nie chce Cie meczyc darkelf ale oddalem mebelki ponad 2 miechy temu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 ej no to czemu nic nie mowisz?!?!?!... musze sie zapytac pabla jakie w goole ma obiekty :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 robi sie corazzz lepiej... tabelka sie nam zapelnia :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Trzeba w ogóle pabla ściagnać i niech nam tutaj ładnie wyśpiewa co jest grane:D:D:D A przy okazji miałem wczoraj fazke i powstało coś takiego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Początkowo postała ta po lewej 2138 faces - a potem ta po prawej - a włąściewie przeróbka poprzedniej - 2134 faces - tą po prawej jeszce zmienie i dodam jej buciki zamiast gołych stóp - przy okazji zaoszczędzę sporawo ścianek:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 ladne stopy reszta tez ok :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 4 Listopad 2003 Autor Share Napisano 4 Listopad 2003 Dzierlatki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 No i kolejny toporek:D A jakby ktoś chciał wiedzieć, dlaczego to teraz tak \"szybko robię\", to juz wyjaśniam.:D Pod koniec roku mam prawie, że nieograniczony gostęp do netu. Niestety w przyszłym roku sytuacja moze sie drastycznie zmnienic i mogę n ie mieć prawie że w ogóle dostępu. Dlatego chcę jak na razie jak najwięcej dla was zrobić:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 wszystko jak zawsze na najwyzszym poziomie, mam zastrzeszenia do rączki toporu nie podoba mi sie teksturka zrob poprostu taka drewniastą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 mi sie tarcza srednio podoba :/... toporek super... ale teksturka tarczy dziwna :P... niby to skora, tak sie swieci? :).... hmm co do tego odejscia... to by bylo smutno :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 no probmelo dzisiaj zmienię teksturki:D jak już pisałem to zależy od robótki - jeśli uda sie utrzymać dostęp bedzie nadal taki sam i będe to nadal aktywnie wykonywał:D W przeciwnym wypadku...:( Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 5 Listopad 2003 Autor Share Napisano 5 Listopad 2003 Czy tak czy siak narobisz tylę, że później będziemy tylko wykorzystywać owoce twojej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 Hehehehehheheh Radx ty to masz gadkę:D Macie tutaj poprawioną teksturkę tarczy - poprzedni liścik skasowałęm boniepotrzebne zajmuje miejsce - skoro poprawiona werska jest:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 hmm, tarczo-topor :D...dobre dobre ;p... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 Nowa wersja Anfistafa wykonanego przez Sałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 hmm, powiem sczerze ze to by sie nadawalo na jakas bron questowa... moze z innego wymiaru czy cos, bo jakos mi sie ona nie widiz w mrocznym klimacie WH ;)))... a tak nawiasem,, to sałek jest z nami w teamie? :D... jezeli tak, to ja juz mu tam cos dam :P. A tak na serio, to jeszcze chcialbym ujrzec siateczke, i moze by sie nam chlpak na forum ujawnil? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 Srednio na jeza mi sie ten meiczyk podoba, jakis taki nierealny moze bylo takei zlozoenie (?). Zgadzam sie z Dark elfem, dawaj go tutaj :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 Sałek: a elfy, smoki, ogry, czary ... są realne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 Sałek: a elfy, smoki, ogry, czary ... są realne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 Hehehehe dobrze powiedziane. Mi się on osobiścię bardzo podoba boję się tylko czy da się taką teksturkę uzyskać w grze :/ Sałek jest póki co na dochodne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 Originally posted by darkelf hmm, tarczo-topor :D...dobre dobre ;p... Odpowiedź masz w klu 2d:D A co do tego miecza powyżej to fakt powinien go trzasnać na jakims mieszanym tle np. gradiencik - bo tło raczej w grze ie bedzie czrne :D - nie?:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 eh radx-iu eh sałek nie o to chodzi, a smogi ogry sa realne ja to wiem :) : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 13 Listopad 2003 Autor Share Napisano 13 Listopad 2003 SMOG jest realny jak najbardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 No, no co w czym problem:D Lepiej bierzcie się do roboty a potem marudźcie:P Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 wyslal ktos na forum programistycznym jakis post werbujacy?? moze by sie ktos tym zajal :///... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 nach nach mi sie nie chcialo :) za dzuo alleluja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 argh, pisz ;))))... w razei czego, daj kontakt do sylwiusza :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 acha, chcialbym jeszcze pogratulowac phantomowi i felavowi za zajecie wysokich pozycji w 2d bitwie :)... gratulacje :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Przyłączam się do gratulacji. DarkElf ma rację Sylwiuszowi choć się CHCĘ to nie ma czasu za bradzo by szukać i pisać po forach więc mógłbyś go odciążyć (spowodować by ci się zachciało) i podawać kontakt do niego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 16 Listopad 2003 Autor Share Napisano 16 Listopad 2003 Poprzedni post to ode mnie był :D Nie zauważyłem, że mnie byłem zdelogowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 wlasnie, mw4d :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 Originally posted by darkelf hmm, powiem sczerze ze to by sie nadawalo na jakas bron questowa... moze z innego wymiaru czy cos, bo jakos mi sie ona nie widiz w mrocznym klimacie WH ;)))... a tak nawiasem,, to sałek jest z nami w teamie? :D... jezeli tak, to ja juz mu tam cos dam :P. A tak na serio, to jeszcze chcialbym ujrzec siateczke, i moze by sie nam chlpak na forum ujawnil? :))) ales mnie darkelf z tym mrocznym klimatem rozbawił :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 20 Listopad 2003 Autor Share Napisano 20 Listopad 2003 Dawno cię nie było BOOWA ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 Eeeee Boowa nie czujesz klimatu Kryształów po prostu, jest bardzo ilustratorski takie pole pod wyobraźnię gracza, sporo ciekawych niedomówień i otwarte pole interpretacyjne. Rozszerzenie questów o kwestie CG to sprawa nowatorska i może okazać się chwytne rynkowo. Czego oczywiście życzę ekipie KLa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 hehe, dobre gotham dobre ;PP... a tak jeszcze do boowy: moze zle powiedzialem, nie mroczny tylko hmm... realistyczny -> przez co takie mieczee by nie mialy racji bytu... ja wiem ze ty jestes master WH i w ogole, pewnie herezje glosze, ale po przeczytaniu paru rozdzialow podrecznika takie odnosze wrazenie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 idac za ciosem, umieszczam pare przedmiocikow, ktore sobie robilem, na scenerii takie fajnej ;))... prosze o komentarze, poprawki (nie za bardzo mi sie jak zwykle ten metal na toporze :// )... jeszcze zostala mi beczka i garniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 acha, to co stoi na stole, to miotla, tylko nie mialem jak inaczej jej ukazac ;))... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 20 Listopad 2003 Autor Share Napisano 20 Listopad 2003 Łeeeeeeee Gotham ;P Ta miotła choć mi się podoba to jak z czarwonicy zdjęta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 nooo dobra jest ;))... chyba takie wtedy mieli, bo watpie czy mopy byly dostepne :P... moja babcia ma taka stara... no nie wiem, moze sie jakis speco wypowie ;)). a reszta obiektow? wiem ze exxtra-low-poly uprawiam, ale ktos musi :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 20 Listopad 2003 Share Napisano 20 Listopad 2003 modele fajne tex do poprawy w niektorych miejscacg np krew, wlosie miotły itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 dla mnie bomba:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi