darkelf Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 jezu, nawet zobaczyliscie krew na toporku ;)... ok postaram sie cos z tym zrobic :)... niedlugo apdejt :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 nom, zrobilem updacik tego nieszcesnego toporka: w sumei to calkowicie przebudowalem texa :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 eee nie widze zalacznika... moze jestem slepy? :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rtsd2 Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Originally posted by RadX Modele pokazuję chronologicznie a więc pozycja nr 2 to kopia knajpy w Jaworkach (chyba się nie mylę co do miejscowści choć dochodzenie pokaże), która mnie szalenie zainspirowała. Wystruj i jedzienie miała nie kiepskie ach [wow][piwo] Sory ze sie wtrące...ale ta tawerna...troche taka za \'mórowana\' i szara...ale w srodku zagospodarowana jak naj bardziej zmyslnie ;) aaa jak moze wygladac...czerpiac pomysł...nie jakiego Gustawa...Radx wiesz o czym mówie chyba....to proponuje wziac troche klimatu z tawerny gry: Wampire:The Masqureade ...co myslicie...wiem tylko ze odczuwało sie klimat karczmy dosc wyraznie....a muza dawała tam piekny efekt który do tej pory sie pamieta..ach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rtsd2 Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Originally posted by darkelf nom, zrobilem updacik tego nieszcesnego toporka: w sumei to calkowicie przebudowalem texa :D... Toporek jest fajny :) ...myslalem o zrobieniu qesta...o poszukiwaniu Magiczneko toporka...cos dla Draw fanów ;)...tylko ze tamten toporek...powinien byc dwóreczny i dosyyć sporawy ...a trzonek malutki...cos pomysle i pogadam z innymi w tej sprawie..narazie to tylko pomysł ;)na qest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 erteesdedwa: ta tawerna wyglada jak schron przeciwatomowy z powodu tekstury, ktora, jak sie domyslam, jest testowa :)... wiec nie ma sie co bac :D... co do axa... to czekam na wiecej opinii i zabiore sie za to, co mi tam zostalo ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rtsd2 Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Fallout is coming soon ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Ten metal troszkę mi sie nie podoba Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Prosze, narazie nie komentuje, bede konczyl na dniach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 A ja skomentuje i powiem że mi się bardzo podoba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Niop:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rtsd2 Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 Jak reszcie...nic dodac nic ujac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 24 Listopad 2003 Autor Share Napisano 24 Listopad 2003 Originally posted by Rtsd2 Originally posted by RadX Modele pokazuję chronologicznie a więc pozycja nr 2 to kopia knajpy w Jaworkach (chyba się nie mylę co do miejscowści choć dochodzenie pokaże), która mnie szalenie zainspirowała. Wystruj i jedzienie miała nie kiepskie ach [wow][piwo] Sory ze sie wtrące...ale ta tawerna...troche taka za \'mórowana\' i szara...ale w srodku zagospodarowana jak naj bardziej zmyslnie ;) aaa jak moze wygladac...czerpiac pomysł...nie jakiego Gustawa...Radx wiesz o czym mówie chyba....to proponuje wziac troche klimatu z tawerny gry: Wampire:The Masqureade ...co myslicie...wiem tylko ze odczuwało sie klimat karczmy dosc wyraznie....a muza dawała tam piekny efekt który do tej pory sie pamieta..ach ;) Czytaj posty !! Napisalem kilka razy, że tekstury są domyślne !! Knajpa istnieje w rzeczywistości (jak dochodzenie pokazało nie w Jaworkach :) dalsze śledztwo pokaże gdzie :> ) i zrobiłem ją jakiś rok temu !! Jakie pomysły czerpałem od Gustawa, którego znam od niedawna ? przykłady Żeby się dowiedzieć kim jest \"nie jaki\" Gustaw wejdź na 2 ostatnio dodane Linki obecne na stronie KLa w dziale Linki (byś się nie pogubił) ! ps. Murowana piszę się przez zwykłe u. Zwraca ci uwagę dysgrafik i dyslektyk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rtsd2 Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 Originally posted by RadX Originally posted by Rtsd2 Originally posted by RadX Modele pokazuję chronologicznie a więc pozycja nr 2 to kopia knajpy w Jaworkach (chyba się nie mylę co do miejscowści choć dochodzenie pokaże), która mnie szalenie zainspirowała. Wystruj i jedzienie miała nie kiepskie ach [wow][piwo] Sory ze sie wtrące...ale ta tawerna...troche taka za \'mórowana\' i szara...ale w srodku zagospodarowana jak naj bardziej zmyslnie ;) aaa jak moze wygladac...czerpiac pomysł...nie jakiego Gustawa...Radx wiesz o czym mówie chyba....to proponuje wziac troche klimatu z tawerny gry: Wampire:The Masqureade ...co myslicie...wiem tylko ze odczuwało sie klimat karczmy dosc wyraznie....a muza dawała tam piekny efekt który do tej pory sie pamieta..ach ;) Czytaj posty !! Napisalem kilka razy, że tekstury są domyślne !! Knajpa istnieje w rzeczywistości (jak dochodzenie pokazało nie w Jaworkach :) dalsze śledztwo pokaże gdzie :> ) i zrobiłem ją jakiś rok temu !! Jakie pomysły czerpałem od Gustawa, którego znam od niedawna ? przykłady Żeby się dowiedzieć kim jest \"nie jaki\" Gustaw wejdź na 2 ostatnio dodane Linki obecne na stronie KLa w dziale Linki (byś się nie pogubił) ! ps. Murowana piszę się przez zwykłe u. Zwraca ci uwagę dysgrafik i dyslektyk ! Spox Radx ...wiem kim jest Gustav...mówiłem o podkładzie muzycznym do karczmy...i nie dylko ty jestes dysgrafik i dyslektyk ! ...wiec sie nie chwal ;)...a propos zapraszam do skometowania Systemu...Xp na Scenariuszu...tylko nie mówcie ze jest do \'dupy\' :P...bo nabawie sie jakiejs psychozy [lol2]...pozdrowienia dla teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 ooo mistrz teksturek Felav się obudził wielkie brawa dla pana z trzeciego rzędu, ladne ladne :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 hehe mw4d... obiecuje poprawe, zaaklimatyzowalem sie (:D) w nowej szkole i teraz zabieram sie do pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 25 Listopad 2003 Autor Share Napisano 25 Listopad 2003 Hehehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 o siuper domek ;D... no chlopcy, bez skakania do gardel ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 29 Listopad 2003 Share Napisano 29 Listopad 2003 Originally posted by felav Prosze, narazie nie komentuje, bede konczyl na dniach: No prosze. Bardzo ladnie. Tylko dlaczego ja jeszcze tych textur nie mam?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 29 Listopad 2003 Share Napisano 29 Listopad 2003 Patrz post wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 30 Listopad 2003 Share Napisano 30 Listopad 2003 bo jeszcze srodeczka nie ma ale jak chcesz tylko zewnetrzne to jusz Ci śle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 Dobra tex karczmy skonczony, wiec udostępniam (karczma w .mapie + tex) go tutaj, zeby ktos to w quarku poskładał. Jezeli macie jakies zastrzezenia piszcie, texturki troche duze wiec mysle ze da sie odchudzic Jak tam kwestia terenu, bo jezeli jest gotowy to moge go potexturowac http://www.felav.republika.pl/karczma.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 hehe Felav bedzie teraz wszystko mapowal :), jak chcesz to otapetuj mi pokoj :D cos nei moge sciagnac pliku :/. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rtsd2 Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Jak wyzej...problemy....wiec nie oceniam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 7 Grudzień 2003 Share Napisano 7 Grudzień 2003 Sory republika mi psikusa zrobila, a tak wogole to dalej panowie mobilizacja swieta idą, co z terenem? A i czy ktos poza sylwiuszem bawi sie tutaj quarkiem? Dobra uznaje ze serwer republiki wygral naprawde nie wiem na czym to polega, niby wszystko ok a jednak, chyba sobie poprostu nie radzi z takimi duzymi plikami(700kb) :D A karczme poslalem do odpowiedniej osoby, niestety niedostepna dla szerokiej publiki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2003 JA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Knajpa w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Knajpa w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 ladnie ladnie tylko te stoliczki inne powinny byc :D bo ten jest rzezniczy na zaplecze, acha i mozna jakos zrobic zeby ciemniej bylo?, ew sie texturki przyciemni A i stanowczo tilling podlogi i scian wiekszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Też mi sie nie podobają stoliki:( Po pierwsze za \"krwawe\", po drugie to raczej powinny być całkiem drewniane, a nie złożone z jakichś skalnych bloków. A po trzecie, to czemu ten bodajże kominek na 1wszym obrazie jest pokryty mchem:]? Ogólnie fajnie to wygląda:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 Może to nie odpowiednie miejsce na takie wypowiedzi, ale...felav, masz zajebistego avatara:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 a czemu ja nic nie widcze :((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 Otwórz oczy ! ;P Czego nie widzisz ? ps. Willow ma rację fajny świąteczny avatar ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 nie widze knajpy wgooel !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 dobra... oglaszam nowy GoD... po malych drobnych wzmiankach RadXa i uswiadomieniu sobie, ze to do mnie nalezy oto jest... ANKIETA dot. 3 bodajze GoDa... co do miejsca spotkania, to czat na www.krysztaly-lorien.prv.pl... dokaldna godzina do ustalenia... i do tego usluzy moj skrypcik spisujacy: http://zso.tbg.net.pl/~darkelf/god/god.php wpisujecie tam ktore daty wam pasuja i ktore pory dnia... zliczamy to i na koncu... patrzymy co bylo najbardziej popularne i taki termin wybieramy... proste?... mam nadzieje, chociaz skrypt moze nie byc troche przejrzysty, to mysle ze skumacie o co w nim chodzi... co do przebiegu spotkania nie mam pomyslu na takowe, bo w sumie nie ja chcialem zoorganizowac spotkanie... zatem czekam z innej strony na propozycje :)... tymczasem zapraszam do klikania :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Kurde, wycieli screeny. Giorgione, przeslij mi na [email protected] ktores drzewko. Z jakiej okazji god? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 god ma byc z tej okazji, ze mialem zoorganizowac, taka byla wola RadXa ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Tak, tak..GOD się jak najbardziej przyda. Bo znów stoimy w miejscu:D Tylko najlepiej, żeby byli wszyscy wtajemniczeni. P.S. Najlepiej żeby wszyscy mieli opisy na GG o GODzie, wtedy napewno nikt nie zapomni(ja to mi się ostatnio zdarzyło:/):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 witam... pare osob sie juz wpisalo.. a tak w sumie, to wszyscy... i wiem, ze 1 termin wsyzstkim pasuje... to 22.12.2003... wiec taka bedzie data goda... godzina... mysle ze 14. miejsce: chat na stronie http://www.krysztaly-lorien.prv.pl ... myslee ze to tyle, mam nadizeje ze wszysscy przybeda :D... no to do zobaczyska w ponieidzalek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 nie mozna by wczesniej np. kolo 16rozumiem ze sie wpisalem i wogole ale to php jest troche niemiarodajne bo w wiekszosc dni pasuje mi 18 a akurat w poniedzialek nie, a godziny popoludniowe zyskaly podobna aprobate wiec o ile nikt nie ma nic przeciwko to nie moglaby to byc 14 np? Naprawde nie chce mieszac ale poprostu godzina popoludniowa wydaje mi sie bardziej dogodna chociazby z uwagi na wieczorne wypady na miasto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 no dobra... niech bedzie o 14... ale wteedy to wsyzcy obiad wpierdzielaja... no niech bnedzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Ojć...mi niestety wypadła jutro ważna sprawa po południu:/ i nie jestem pewien czy bedze na 14:( Może jakos o 12, jeśli to wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Dobra w sumie mysle ze koniecznie powini sie czifowie stawic. Na KLu mysle ze od 13 do 16 bede siedzial bo przedtem do miasta jade i potem tesz, tylko w roznych celach :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Ciekawe ile osób teraz będzie - ale wydaje mi sie, skoro ktoś jest zainteresowany robieniem tej gierki to powinien się zjawić - nie??:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Mam pytanie... Jezeli ja robie m.in. muze do gry, to tez mam sie stawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 w sumie o muzyce nie bylo nic, wiec zadna strata hehe ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 WESOŁYCH ŚWIAT, SPEŁNIENIA MARZEŃ I ABY WSZYSTKO CO ROBICIE WYCHODZILO TAK JAK TYLKO BEDZIECIE CHCIELI ... zycze wszystkim członkom składu i ludziom odwiedzającym ten topic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Dołączam się do życzeń, oraz dodatkowo życzę większego zapału do pracy i obyśmy skończyli nasz projekcik:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi