Napisano 30 Maj 200519 l To moja pierwsza pracka na Vue 5 Infinite wiec prosze o wyrozumiałość :) Troche ją podrasowałem w photoshopie (mgiełka, kolory). Z gory przepraszam za małą rozdzielczość, ale mój komp by nie wyrobił na większej (Render time ok. 2h :|). Poly ma cos okolo 29 mln, ale to normalka jak na Vue. Prosze o komentarze.
Napisano 30 Maj 200519 l Ze niby ile to ma ??? 29 MLN poly ??? Poza tym ma pewien klimat, troche za ciemno jak dla mnie ale ok
Napisano 31 Maj 200519 l co to za program - masz za słaby sprzęt zeby wyrenderować większy obraz, a wystarczający żeby pracować na 29 mln poly ? obrazek ładny tylko troche mało widać.
Napisano 31 Maj 200519 l Autor Bo w viewportach drzewka zamieniane sa na tzw billboardy, dopiero podczas renderu wszystko jest w 3d. Poczytaj sobie http://www.e-onsoftware.com
Napisano 31 Maj 200519 l Flare niepotrzebne pozatym nieciekawe oświetlenie (pod słońce – drzewa czarne plamy)
Napisano 31 Maj 200519 l po co te flary ?!? jakieś horror vacuum czy co? masę fajnych prac można skopać takim upiększaniem poza tym ten obiektyw (rybie oko) psuje całość