Gość straki Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Ostatnio ściągnąłem mapy HDRI ale tak na prawdę nie wiem w jakim programie się je właściwie używa i jak!!! :) Myślałem, że w 3ds max ale nie umiem ich "wkleic" w żaden sposób...proszę pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 po co ci mapa HDRI skoro nie wiesz do czego ona jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 po co ci mapa HDRI skoro nie wiesz do czego ona jest? ehhhhhhh ales mu pomogl:) mogles juz siedziec cicho...... a tu masz lekkie pomoce http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10150&highlight=hdri http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=1355&highlight=hdri i przeszukaj forum (szukaj...) a aby mapka hdri dzialala w slocie ennviroment wlasnie mapke hdri "wklejasz"(wiem ze to nie wiele pomaga ale zawsze cos) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość straki Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Wszędzie w necie piszą, że są przydatne, a ja jako początkujący chce wszystko co jest przydatne :D więc i te mapy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość straki Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 jak jesteś początkujacy to zacznij od podstaw, naucz się modelować, ustawiać scenę i oświetlenie. urzycie mapy HDRI to końcowy etap pracy. jak skopiesz podstawowe rzeczy to rzadna mapa HDRI ci nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi