Napisano 31 Maj 200519 l CONCEPT: USTALONE ZASADY: - to bitwa wezma udzial tylko Predator i Djud - model ma być zbliżony do tego z Konceptu modyfikacje są dozwolone nie chcemy robić 2 identycznych modeli ponieważ nie ma to sensu - bez terminu - Add nfo - concept pochodzi od Klicka.
Napisano 1 Czerwiec 200519 l hohoho, będzie się działo z organiką widzę, już druga bitwa z postacią. Ja osobiście uważam (ale to tylko moje prywatne zdanie) że jednak powinniście się dokładnie wzorować na koncepcie, przecież przy pracy z konceptem o to właśnie chodzi. A identyczne modele Wam i tak nie wyjdą, nie ma obawy :D
Napisano 1 Czerwiec 200519 l aaaaleee sie porobiło:)) To bedzie jeszcze wieksze cisnienie:)) FAJNIE Trzymam kcuki:)) POzdr
Napisano 2 Czerwiec 200519 l dobra panowie troche sie zdenerwowalem ;) 2 dni a tu nic pusto tak nie moze byc ile mozna czekac na pierwsze rendery :D panowie mam chociaz nadzieje ze cos tam rzezbicie w domku:) czekam z niecierpliwoscia na pierwsze rendery i zycze 2 panom:) powodzenia w projekcie pozdro
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Predator co tak długo? Już sie nie moge doczekać Edit:Dopiero teraz widze, Djud.... On wygląda troche jak w spódniczce mini :D
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Djud a nadgarstki nie powinny być przypadkiem o 180 stopni obrucone?? Bo teraz wygląda jakoś tak nienaturalnie...
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Autor Pokaze cos pokaze tylko poki co mam troche zlecen i sesje :) od nastepnego piatku cos zaczne dlubac :)
Napisano 20 Czerwiec 200519 l nie masz nie masz bo dalem do 2 topicow bo kibicuje swoim znajomym :D a oni cos ostatnio tylka nie chca ruszyc :)