Predator Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 CONCEPT: USTALONE ZASADY: - to bitwa wezma udzial tylko Predator i Djud - model ma być zbliżony do tego z Konceptu modyfikacje są dozwolone nie chcemy robić 2 identycznych modeli ponieważ nie ma to sensu - bez terminu - Add nfo - concept pochodzi od Klicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 hohoho, będzie się działo z organiką widzę, już druga bitwa z postacią. Ja osobiście uważam (ale to tylko moje prywatne zdanie) że jednak powinniście się dokładnie wzorować na koncepcie, przecież przy pracy z konceptem o to właśnie chodzi. A identyczne modele Wam i tak nie wyjdą, nie ma obawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 aaaaleee sie porobiło:)) To bedzie jeszcze wieksze cisnienie:)) FAJNIE Trzymam kcuki:)) POzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 dobra panowie troche sie zdenerwowalem ;) 2 dni a tu nic pusto tak nie moze byc ile mozna czekac na pierwsze rendery :D panowie mam chociaz nadzieje ze cos tam rzezbicie w domku:) czekam z niecierpliwoscia na pierwsze rendery i zycze 2 panom:) powodzenia w projekcie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Naprawde Djud fajnie Ci to wyszło, ciekawe co pokaze Predator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 no predator pokaz cos wyskrobal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Predator co tak długo? Już sie nie moge doczekać Edit:Dopiero teraz widze, Djud.... On wygląda troche jak w spódniczce mini :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Djud a nadgarstki nie powinny być przypadkiem o 180 stopni obrucone?? Bo teraz wygląda jakoś tak nienaturalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Pokaze cos pokaze tylko poki co mam troche zlecen i sesje :) od nastepnego piatku cos zaczne dlubac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Sebastian dajesz dajesz :) bitwa to bitwa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 klicek czy ja mam deja vu czy gdzieś tą bitwe już dałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 nie masz nie masz bo dalem do 2 topicow bo kibicuje swoim znajomym :D a oni cos ostatnio tylka nie chca ruszyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi