Dejot Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 po obejrzeniu wanny peter'a postanowilem pkazac moja. wizka troche nie wyszla ale pomysl i zasade widac. prawdopodobnie na ten sam konkurs
Marcin Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 fajna wanna ... taka przeźroczysta ... pod kolor boardu forum ;]
Ryjas Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 no plansza zupełnie nieczytelna;)... a render fatalny..
MaGuu Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Nowoczesne to to jest :P A jakie ergonomiczne :P
Dejot Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 mam prosbe - jak ktos negute to by podał sposób na porawe... prosze.
Marcin Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 ja tam nei weim ale dalej nie widze tego rendera ;] daj do załącznika ...
Dejot Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 przepraszam ale ze mnie zawias nie zauwazyłem że tyego nie ma. a opinie pasowały. w sumie nie musze pokazywac i tak widac ze jest przejzroczysta ergonomiczna, nowoczesna i fatalny render. pozdrawiam
Ryjas Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Hehe No teraz lepiej;) Troche za proste skojarzenie jak dla mnie... Brakuje troszke smaczku... Chociażby dlatego ze troszke nudnawo podane... Moz elepiej by do mnei dotarło gdyby był kontrast jakiś... No ale generalnei kompozycja okej
SansSerif Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 fajne ale siedzisko dałbym z jednego kawałka sklejki formowanej a nie z desek łączonych na pióro-wpust :) można też było bardziej pojechać kolorystyczni i materiałowo
MOTHMAN Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Taki przerobiony leżak ;] qrcze prawie tak niewygodna jak Petera_m :] Kranik w dziwnym miejscu umieszczony, można sobie krzywdę zrobić. Słabe tekstury, mdły render. Jak widac masz mocną konkurencje... ale powodzenia.
Ryjas Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 wiesz a moze zeby nie bylo tkaie symetryczne zastosuj z jednej mańki nieprzpuszczalna jakąs przegrode zamiast szkal na obu burtach. no i fakt ten kranik nie zauwazylem. mozna sobei oko wydlubac;)
Dejot Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 kron jest obrotowy jak sie woda nalewa jest tak jak na wiz jak sie skonczy mozna przekrecic i oko jest bezpieczne. konkurencja jest bardzo mocna... przerabialem szezlonga le coba a nie lezak ale blisko byłeś
Damian! Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Ciekawy pomysł tylko jak woda bedzie z niej spływac?? bo sa 2 wgłebienia no chyba ze przepływa miedzy deseczkami. tylko przy ewentualnym zatkaniu:) moze byc problem ale sam pomysł i render dobry podoba mi sie pozdrawiam
Pr00zak Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 rozumię, że woda najpierw sie leje na brzuch, a jak dojdzie do kolan to dopiero napływa w kieunku stóp? Bardziej estetyczne i higieniczne byłoby rzeczywiście stworzenie leżanki jako jednorodnego materiału. jednak powstałby problem z odpływem wody przy tym ukształtowaniu dna leżąc w wannie nie ma gdzie rąk oprzeć uschnięty kwiatek jest widać bardzo popularny na forum pozdro.
boba Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 hehe - odwazne - nie ma co ;) jeli mozna porownywac, to w tym wypadku lodówka petera mulera to szczyt ergonomii :D pozdr, boba
Rekomendowane odpowiedzi