Napisano 1 Czerwiec 200519 l widzę że 'poolspa' ostatnio rządzi na forum, a więc i ja pociągne temat ;) . oto nasza koncepcja...
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Jakościowo PRO - pokazane tak, jak trzeba! mocno klaustrofobiczna ta kabina, przynajmniej w porównaniu z krzesłem, wymiarów mini-rzutu się nie doczytałem. Oj tak - korian/topstone - cudowny materiał, znam magików którzy robią z tego takie meblowe cuda :) BTW czy jest na wyposażeniu przysznic ręczyny (2) w wersji bezprzewodowej? Może za dopłatą? Pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Krzeslo i kwaitki najlepsze! ;) Jakos dziwnie zrenderowane... bo kwiat to bitmapa. a krzeslo mi sie podoba... fajny design
Napisano 2 Czerwiec 200519 l pierwszy render rządzi ;) niespodziewałem sie że jest aż tak fajnie w tym dziale :]
Napisano 2 Czerwiec 200519 l calkiem nielze ... na poczatku jak to ja zawsze sie przejmuje czy aby tam w tej klitce czlowiek stojący przed panelem nie byl by w zbyt wielkim scisku przed dyszami ... no ale chyba wychodzi na to ze nie ... najbardziej z calego projektu podoba mi sie sam brodzik ;] przydala by sie jeszcze jakas polka na "artefakty" ale mysle ze przestrzen pod samym panelem po jego prawej stronei mozna na to wykozystac ... no ale trzeba byloby sie schylac ;] ciekawa jest tez dekoracja frontalnej szyby ... b. mi sie podoba ... w kazdym razie fajna klitka ;]
Napisano 2 Czerwiec 200519 l ciekawe ... kiedy projektowałaliśmy tą kabinę to mieliśmy obawy czy nie jest ona przypadkiem za duża ;) . jej wymiary to 150x85x230.
Napisano 4 Czerwiec 200519 l ladnie ladnie ;) fajnie wyglada ta "sluchawka" z ktorej leci woda nie wiem czy ergonomiczne to to, ale smieszne i zapada w pamiec , ciekawe jak sie myje brudy w tych szklanych naroznikach co sa pod katem prostym, ale to drobiazg ;) aha no i pomysl z kwiatkiem nie wiem czy zrozumialy, ale na plus - dzieki temu na pewno Was zapamietaja, zrobil sie z tego taki charakterystuyczny akcent pozdr, boba