Kroolu Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 ..mam Rhino 3.0 od dwoch dni..wczesniej uzywałem 3d smax'a i szczerze powiem ze to nie to samo ..praktycznie wszystko sie rozni..przeszedłem na rhino bo uwazam ze jest lepszy..na razie sie ucze tutoriali i tu do Bzyku thx za linki... Ale przejde do rzeczy...zrobiłem kilka modeli..mało wazne jakie...mam problem ..tj nie wiem jak nałożyc na niego materiały...zainstalowałem plugin Flamingo ..widziałem ze tam sa jakies mapy ale nie wiem co z nimi zrobic?..jak zrobic materiał?..jak je nałożyc?..w 3dsmax'e wystarczyło przeciągnąc na dany element a tu???...please help me..thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 ...ale już całkiem porzuciłeś maxa na rzecz rhino? To błąd ;) To różne programy które mogą się uzupełniać wzajemnie ale raczej nie konkurować ze sobą. Materiały możesz nadawać całym warstwom (layer) lub obiektom w ich właściwościach (properties). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroolu Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Oczywiscie ze nie porzuciłem Maxa....własnie pracuje nad nissanem 350z...a rhino mam od dwoch dni...i dopiero sie na nim ucze... thx za to o tych materiałach...:)..znalazłem..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi