Napisano 2 Czerwiec 200519 l Witam, jestem tutaj nowiutki i sorki za jakies błędy. Piszę prace dyplowową w autocad na temat wirtualnego spaceru. Do swojej pracy potrzebuje inforamcji jak to się odbywa w innych programach. Celem pracy jest wirtualny spacer tak aby dowolny użytkownik mógł sobie otworzyć model np. domku jednorodzinnego i mógł sobie za pomoca klawiatury bądź myszki pospacerować po takim wirtualnym domku, interesuje mnei jak to można zrobic w may'i i czy ktoś z was sie czyms takim bawił chodzi o ruch po scenie przod tył lewo prawo góra dól, dzięki za jakiekolwiek material i info na ten temat pozdrawiam
Napisano 2 Czerwiec 200519 l Taka mała, złośliwa refleksja, dlaczego ludzie robią sobie tytuły naukowe pisząc prace na temat o którym nie mają zielonego pojęcia (?) :] Do celu takich prezentacji używa sie prostych programów pseudocad jak np planit. Drugim rozwiązaniem jest renderowanie przez pluga apple quicktimeVR i skladanie tego w authoring cośtam tylko że nie jest to juz wirtualna interaktywna podróż kreatora jak w pierwszym rozwiązaniu :]
Napisano 2 Czerwiec 200519 l Taka mała, złośliwa refleksja, dlaczego ludzie robią sobie tytuły naukowe pisząc prace na temat o którym nie mają zielonego pojęcia (?) :] szczerze mówiąc też nie podoba mi się taki stan rzeczy, że muszę robić prace w temacie ktory mnie nie pociąga. Dużo by tu pisać jak sie to stało ale chyba nie o to chodzi w tym wątku... No coż stało się jak się stało a szkołe trzeba skończyć więc się męcze a profesor nie widzi innych programów niż autocad... wstyd sie do tego przyznawac ale takie są realia... pozdrawiam i dzięki za info