Napisano 5 Czerwiec 200519 l Kurs, kursów jako takich to raczej nie ma zbyt wielu, lecz jest pełno stron z tutorialami wystarczy się rozejżeć. 3dtotal.com max3d.pl evermotion.org i wiele, wiele innych
Napisano 5 Czerwiec 200519 l Ale na pewno jakieś kursy są? bosz. .. to sprawdz ... i nie kursy tylko tutoriale ... ---Edit--- Neo ? ja pamietam jakiegos neo co tu jazde kiedys na forum robil niezlą ;] mam nadzieje ze to nie ty i sie myle ;]
Napisano 5 Czerwiec 200519 l z ksiazek i tutoriali sie uczylismy polecam Ci ,,projekty i rozwiazania max 5'' pozdrawiam
Napisano 5 Czerwiec 200519 l jak chcesz mogę ci zrobic kurs...myslenia;p duzo czytaj, praktykuj, a będzie dobrze:D
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor Neo ? ja pamietam jakiegos neo co tu jazde kiedys na forum robil niezlą ;] mam nadzieje ze to nie ty i sie myle ;] To dopiero jeden z moich pierwszych postów na tym forum...
Napisano 17 Czerwiec 200519 l nielot007 --> tanio, za sszargane narwy to powinneś 2x tyle wziąść przynajmniej ;)
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Najlepsza strona ... http://www.google.pl ... co jak co, z tej strony zajdziesz wszędzie, a tutorali setki :)
Napisano 18 Czerwiec 200519 l ojjjjjjjj ale to sie wszystko leniwe porobilo ! wystarczy poszukac a nie zadawac takie pytania.