Neox2 Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Gdzie znajdę w necie kurs 3ds max 6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Kurs, kursów jako takich to raczej nie ma zbyt wielu, lecz jest pełno stron z tutorialami wystarczy się rozejżeć. 3dtotal.com max3d.pl evermotion.org i wiele, wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neox2 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Ale na pewno jakieś kursy są? Skąd wy umiecie robić w 3ds max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Ale na pewno jakieś kursy są? bosz. .. to sprawdz ... i nie kursy tylko tutoriale ... ---Edit--- Neo ? ja pamietam jakiegos neo co tu jazde kiedys na forum robil niezlą ;] mam nadzieje ze to nie ty i sie myle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 z ksiazek i tutoriali sie uczylismy polecam Ci ,,projekty i rozwiazania max 5'' pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 jak chcesz mogę ci zrobic kurs...myslenia;p duzo czytaj, praktykuj, a będzie dobrze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neox2 Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Neo ? ja pamietam jakiegos neo co tu jazde kiedys na forum robil niezlą ;] mam nadzieje ze to nie ty i sie myle ;] To dopiero jeden z moich pierwszych postów na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 jak chcesz to dam ci kurs maxa za jakies 20zl za h :) ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 nielot007 --> tanio, za sszargane narwy to powinneś 2x tyle wziąść przynajmniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Najlepsza strona ... http://www.google.pl ... co jak co, z tej strony zajdziesz wszędzie, a tutorali setki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 ojjjjjjjj ale to sie wszystko leniwe porobilo ! wystarczy poszukac a nie zadawac takie pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi