Napisano 6 Czerwiec 200519 l Mam problem. Zassałem sobie trailerki wszystkich nowych gier i chciałem powywalać te wszystkie Coming soon itp ale gdy to otwieram w VD to wywala mi błąd że nie może znaleźć jakiegoś kodeka czy coś. Na kompie moge to normalnie otworzyć ale w nim nie. Da się to jakoś obejść albo czy znacie jakieś inne darmowe programy do edycjii wideo z mozliwością edycjii kazdej klatki?
Napisano 6 Czerwiec 200519 l użyj np camtasia studio (darmowy trial - google.com) albo adobe premiere (darmowy trial - www.adobe.com) albo poszukaj innej wersji VirtualDub`a (inna tzn nie np vDub v2 tylko jest inna nazwa ale też DUB jest na końcu, nie pamiętam pierwszego członu). I też możesz w tych programach klatki dodawać (przynajmniej w tych pierwszych dwóch)
Napisano 6 Czerwiec 200519 l Autor Dzięki chłopaki:) Camtasie właśne ściągam tak samo jak Premiere (choć nie wiem czy polezie)
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Kazdy z tych Adobe Premierow i innych takich ma edycje klatka po klatce ;P
Napisano 7 Czerwiec 200519 l Z tego co pamiętam to Virtual dub nie obsługiwał Xvida-mimo iż był wgrany w systemie. tak jak streaker napisał->Nandub, on rozwiązuje ten problem
Napisano 8 Czerwiec 200519 l w!e8 -> to musiałeś mieć coś namieszane, bo obsługuje bezproblemowo, może miałeś VirualDUB Mod, nie wiem jak w nim jest, czy widzi xvida...