Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

jakis czas temu ktos tu wrzucil ten sam tutorial (tylko tam proporcje byly lepsze) praca zostala szybko usunieta :P - to tak tytulem sensownosci, a co do wykonania - na pierwszym renderku oswietlenie jakies dziwaczne, material miski swieci sie jak ... wiadomo jak co, ujecia ogolnie niezbyt interesujace. zostaw to pan dla siebie :D:D:D

pozdrawiam :)

Napisano
jakis czas temu ktos tu wrzucil ten sam tutorial (tylko tam proporcje byly lepsze) praca zostala szybko usunieta :P - to tak tytulem sensownosci, a co do wykonania - na pierwszym renderku oswietlenie jakies dziwaczne, material miski swieci sie jak ... wiadomo jak co, ujecia ogolnie niezbyt interesujace. zostaw to pan dla siebie :D:D:D

pozdrawiam :)

ja myśle że leru by juz dawno usunął jakby chciał :)

Napisano
moze znalazl w tej pracy cos czego ja nie znalazlem? :D
myśle że po prostu jest wyrozumiały :] szkło skopane :P reszta luzik(czyt. jak w tutku) - tylko zastanawiam sie czy każdy element będziesz nam wrzucał do pokazania do galeri3d ?

peace.

Napisano

Ten tutek jest własciwie o oswietlaniu i renderze a ty właśnie skopałeś te rzeczy. Ja na twoim miejscu nie porywał bym się odrazu na całą scenke pokoju ale przerobił najpierw wiele tutków ze wszystkich dziedzin.

Napisano

Nie moge powstrzymać sie od śmiechu jak czytam ten wątek. Tyle odpowiedzi w tak krótkim czasie. Nieźle.

" Ja na twoim miejscu nie porywał bym się odrazu na całą scenke pokoju ale przerobił najpierw wiele tutków ze wszystkich dziedzin."

Też mi scena. O w morde jaka trudna. Może już dajmy spokój temu biednemu stolikowi i jajeczkom. Przecież to pierwsza praca.

Pozdrowienia

Napisano
czytam ten wątek.

Skoro tak,

ale zabieram sie teraz za cały pokój

to musiałeś coś wkrecać z tym czytaniem

Sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać ale żeby nie było że to tylko OT to:

Jeśli chcesz zająć się Vizkami to oglądaj wiele renderów Vizek jest ich szczególnie wiele na Evermotion.

Napisano

ehrfe pfuuu, nie no rozumiem praca z torka ale dawaj z jakiegoś pożądnego torka a nie z takeigo gdzie wszystko robi się w 5 min... i żeby to jeszcze jakoś wyglądało nie noooooo...prffff mnie to jakoś nie tego wiesz... też przerabiałem to samo i poszedłem od razu na...no nieco dalej moge ci pokazać jak wyglądało to po moich 5/10 min...

Aha i tak jak siwy... i paru innych kolegów

Napisano

Ja to w ogóle nie wiem jaki ma sens wrzucanie tu obrazków zrobionych w/g tutków, słowo po słowie. No i co to ma udowodnić, że autor ma dostęp do netu i że umie czytać. No sorry, to gdybyśmy się zajmowali nie grafiką, a na przykład literaturą to przepisałby powiedzmy "Lokomotywę" albo Inwokację z "Pana Tadeusza"? Wydaje mi się, że chwalić to się powinno własnym kunsztem/wyobraźnią. A zresztą jeśli autor pokazuje takie coś i pisze, że to jego najlepsza praca, to w zasadzie wszelkie komentarze wydają się być bez sensu.

Pozdrawiam

P.S. TO MÓJ POST NUMER 100

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności