polka dot Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 na zamieszczonym obrazku widać warning ktory jest powodem overbrightow przy zastosowaniu iesow z erco, hmm czy to cos z kamera? a moze to matrix, HE HE
Bacry Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 ja tak mam jak renderuje z perspektywy, a nie z kamery. Ale nie zawsze ;)
Bacry Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 ale renderuje się nie właściwie? Bo ja nie zauważyłem różnicy.
MaGuu Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 Tez tak mam i to jest powodowane (chyba) zbyt dużą powierzchnią jaką obejmuje kamera np u mnie Lens jest 17 w bardzo malym pokoju. Nie wiem jak to fachowo określic ale zbyt szerpoko się rozchodzą linie perspektywy: (Załącznik to narazie WiP bardzo poczatkowy Wip :P ) W sumie nic nadzwyczajnego się nie dzieje.
polka dot Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Napisano 8 Czerwiec 2005 maguu moze, zaraz zobacze z innym fovem, a tymczasem render. iesy som na suficie :D
polka dot Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Napisano 8 Czerwiec 2005 hmmm bardzo dziwna sprawa ale jak zmniejszylem fova to idzie normalnie no ale musze miec duzego bo inaczej nic nie widac znaczy jakis kosmiczny on nie jest ale potrxebuje taki ale bez takich bugow hmm da sie to poprawic jakos?
Rekomendowane odpowiedzi