Napisano 8 Czerwiec 200519 l Witam! Ostatnio moj ojciec wpadl na genialny pomysl zeby telefon z domu wypierdzielic bo za duze rachunki przychodza. Mnie to pasuje (w koncu bym sobie zalozyl jakies fajne lacze a nie na modemku ciagnal) tylko jest kwestia porozumiewania sie ze swiatem. Ojciec planuje kupic komorke jako telefon domowy tylko jak z komorki zadzowi gdzies to mu cala karte zezre. Pomyslalem czy nie mozna by z neta dzwonic. Slyszalem ze sa takie programy ze za darmo mozna wszedzie dzwonic tylko nigdy nie mialem z nimi do czyninia. Wiec pytam sie was, probowaliscie dzwonic przez neta, jakie programy do tego sluza? Z gory dzieki za pomoc!
Napisano 8 Czerwiec 200519 l Heh, nie ma nic za darmo :) Owszem istnieją takie programy jak Skype czy TS, ale to są kumunikatory, w niczym nie różniące się od np. GG (tyle ze gada sie tam głosowo, a co najważniejsze bez ograniczeń i za darmo ;) ). A co do "Wirtualnego Telefonu Domowego", to osobiscie mam EasyCall, jest taniej niż w TP'sie no i jakoś tak... lepiej ;) Pozdrawiam.
Napisano 8 Czerwiec 200519 l Autor kiedys kuzyn mowil mi o jakims programiku gdzie podobno za darmo sie gadalo i to nawet sie udawalo bo dzwonil do mnie do domu tylko nie pamietam jak sie nazywa ten program. a kuzyna dopasc nie moge :(
Napisano 8 Czerwiec 200519 l http://tlenofon.pl/ http://tele.gadu-gadu.pl/ z tego co ja znam, telefon przez net, dzwonisz na zwykłe telefony zarówno stacjonarne jak i komórkowe w Polszy i za granicą.
Napisano 15 Czerwiec 200519 l kiedys istnialo cos takiego jak babble (czy bubble?) i faktycznie mozna bylo sobie pogadac za darmo praktycznie z kazdym numerem stacjonarnym na swiecie, jednak niestety 1.01.2005 serwis ten wprowadzil oplaty za korzystanie z ich uslug, wiec darmocha sie skonczyla :( w chwili obecnej raczej nie ma zadnego odpowiednika...
Napisano 15 Czerwiec 200519 l Uzywalem tlenofonu i do niemiec idealnie na domowe. Dosyc tanio. Na komorke juz gorzej [vodafone]
Napisano 15 Czerwiec 200519 l Autor O walsnie babble (czy tam bubble) to o tym mi kuzyn gadal, i wtedy jeszcze bylo darmowe ... szkoda ze juz nie jest
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Ja kiedyś miałem jakiś program do rozmawiania przez internet. Jednak było tam do wygadania kilkanaście minut (chyba 30 min) i dalej było trzeba kupić dostęp. Jednak rejestrować można się tam w nieskończoność dzięki czemu te 30 min jest "odnawialne" :).
Napisano 25 Czerwiec 200519 l a ja widziałem takie coś w win98 niewiem czy jest w XP, ale wiem że ten programik działa bo dzwoniłem nim do kuzyna xD