gizmol Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 czesc, kolejna animacja - do audio z kwietnia. (10secondclub). bardzo chetnie poznam kometarze, krytyke , wskazowki . http://www.gizmol3.republika.pl/gizmol_april.avi pozdrawiam :)
sauax Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 zastanawia mnie kto podkladal glosy bo maja cool akcent:) swietne dopasowanie dzwieku i morphu jak dla mnie rewelacja, super klimat, postacie i ruchy.. wszystko pasuje wszystko z tej samej bajki az chce sie wiedziec co dalej :) jak zielony zaczyna sie brechtac:D
gizmol Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Napisano 10 Czerwiec 2005 czesc . zastanawia mnie kto podkladal glosy bo maja cool akcent:) audio jest co miesiac publikowane na www.10secondclub.net - sa to przewaznie fragmenty z roznych filmow. a odnossnie animacji i morphow- dzieki wielkie :) czesc.
Michas Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 motyw z papierosem - swietnie synchro :) ogólnie pozytyw :)
sauax Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 e to chyba specjalnie tak..ze niby zbiera smiech a potem wybucha smiechem:D
Rekomendowane odpowiedzi