Yamakasi Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 co tu dużo pisac po prostu zobaczcie :)[rotfl]
Andree Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 kibleek spoko :) tylko chyba brak mu polaczenia z pojemnikeim na wode do splukiwania ;)
Yamakasi Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Napisano 1 Czerwiec 2003 yyyyyyy... :D jak moglem o tym zapomniec. dziex Andree :)
Kveldulv Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 Zajebis..., daj jakąś teksturkę na deskę klozetową, taką z brązowymi plamami :D
Yamakasi Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Napisano 1 Czerwiec 2003 mhh... dobry pomys no to bede mail robote :D DZIEX
Myszek Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 albo mi sie wydaje albo ta klapa lub toco sie opiera wisy w powietrzu :) a skoro ten kibel taki brudny czemu podlogga ma odbicia ?? chyba powinna byc cala mokra i oblocona i jeszcze jedno ten kibelek w dolnej czesci taki kanciaty Ci wyszedl ;))
Pablo Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 hehe...ale ta srajtasma to chyba dla wielkolodow :D:D:D pozdr
Yamakasi Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 Na 100% :D klapa nie wisi w powietrzu a co do podlogi no to masz racje :) --------------------------------------------------- Pablo > sraj.... jest specjalnie taka duza [spox] -------------------------------------------------- Może jeszcze dzisiaj dam up_date :D ----------------------------------------------- DZIEX[lol]
Yamakasi Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 PS. wiecie moze jak zwalczyc ten blad ??
Gab3d Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Ty nie zamieszczaj takich obrazkow [An error...] bo zawalu dostane... bess kitu juz myslalem ze to moj max. Powodow tego bledu moze byc 10000 itak dobry bo masz save\'a (jak zadziala...)
Kveldulv Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Noo, teraz to dopiero deska wygląda realistycznie. Fajne plamki [rotfl2] i jest nawet gazetka do poczytania.
Tomasz Kucharz Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 CO do obrazka - spoko - taki naturalny że aż brzydki - Co do tego błedu - niestety to max - i jesli taki wyskakuje to i tam masz szczescie - może wiecej ramu?? - gorzej jest jesli max zapisze plik a nie da sie go potem otworzyć (choć i na to jest sposób) POZDRAWIAM
mORPH Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Coolasty ten kiblelek. Super pomysł - spoko wykonanie.
Pablo Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 napisz przy czym Ci to wychodzi ten blad...to wtedy moze Ci pomozmey... pzodr
Yamakasi Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 Dzieki wszystkim za szczerą ocene :D -------------------------------------------------- A co do bledu wyskakuje mi zaraz po wyrenderowaniu sceny :( HELP :D
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 tez mi czasem wyskakuje jak za duzo chcem na raz zrobic, moze gdybym mial jakies 3GHz procka to by nie bylo.. jedyna rada jaka ci moge udzielic to lepiej nie dawac ok przy tym komunikacie tj. nie probowac zapisac seny bo kilka razy mi sie to skonczylo niezbyt kozystnie... lepiej ustawic auto save i otworzyc autobaka... PS. niezły kibel ;) pozd[piwo]ro
honzik Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 hmm co do errora to widzieli go chyba wszyscy użytkownicy Maxa [rotfl2] nie wiedzieć czemu :( niestety, a co do pracki to jest baardzo fajna [piwo] chcociaż ten papier... jest gigantyczny... ogólnie jest spoko - - - dodaj jeszcze maskę przeciwgazową na wieszaczQ [lol2] - - pozdrowionka
Pablo Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 a czym renderujesz??? i wywala Ci zawsze jak wyrenderujesz to np. brazilem czy obojetnie jakim renderem?? pozdr
Yamakasi Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 Przynajmiej wiem ze nie tylko mnie spotyka taki error :) ------------------------------------------------- Mam Brazila ale rowniez w standartowym renderze wyskakuje mi ten blad i to jest najgorsze :( :) DZIEX [heej]
Yamakasi Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 PS. Wiecie gdzie moge znaleźć rzuty twarzy :)
honzik Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 www.fineart.sk - - [rotfl2] - - pozdrowionka
Yamakasi Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 Dzieki honzik za ten adres --------------------------------------------------- >> (przemyslenie) wiecie co ludziska ... nie wiem co bym bez was zrobil ... WIELKIE DZIEKI !!!! :D [yes] DZIEX
Witek Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 moglbys papier toaletowy zrobic troche pobrudzony?
Yamakasi Napisano 5 Czerwiec 2003 Autor Napisano 5 Czerwiec 2003 Witek> wiem ze papier ma byc pobrudzony ale jeszcze nie weim jak go poprudzic aby efekt byl dobry :) Dzieki za rade [heej]
Gość User190 Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 Co do błędu u mnie wyskakuje tylko przy brazilu... na szczescie Scanline nie stwierdza takowego ;))) Choc i tak mi to nic nie daje, bo uzywam tylko braZILA!! Damned, co za swiat... Ktos kiedys pisal, ze to przez to, ze mam zainstalowanego fR i on flaguje swoje pliki... cosh, niestety do tego momentu nie wiem od czgo ten blad, ale szczerze moowiac mam jush go serdecznie dosc!!
SiD Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 Jezeli chodzi o bład zdaje mi sie ze to standardowa procedura w maxcie , różne mozliwosci są aby błąd wywalił i wtedy mi sie max zamyka i wiesz co robie czesto zapisuje sobie bo boje sie o tak błąd a nie che mis ie cały cza smodelowac tego samego non stop hehehe A jezeli chdzio o Kibelek to wygalda wyrąboombiscie :D
Yamakasi Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Napisano 7 Czerwiec 2003 chodz bledu sie nie pozbylem to o pracy nie zapomnialem :D Dlatego zamieszczam up_date > dalem nowa teksturke papieru toaletowego i popracowalem nad ubrudzeniami :) [piwo] [heej] ---------------------------------------------------- Dzieki za tak mila ocene mojej pracki :)
yahuto Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 ja chetnie bym postawil tu klocuszka ale papier to bym swoj zabral bo tym chyba pol zadka bym starl ;-)
Myszek Napisano 16 Czerwiec 2003 Napisano 16 Czerwiec 2003 wszystko fajnie wyglada tylko ta muszla klozetowa jest taka sterylna i wogule czysta :( jeszcze jakis szczurek by sie przydal :)
honzik Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 [rotfl2] hyba dawno nikt nie używał tego papieru - i wcale sie nie dziwie [rotfl2] i wydaje mi się że jest odrobine za jasno - - - - - pozdrowionka
Gość jagi Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 Co do pracki to jest super !!! A co do błędu to mi osobiscie się wydaje ze jest to spowodowane przeciązeniem kompa. Mi często towarzyszy ten komunikat :( a najczęście gdy dodaje np. Mesh Smootha juz i tak bardzo szczegółowemu modelowi. pozdro...
Yamakasi Napisano 1 Lipiec 2003 Autor Napisano 1 Lipiec 2003 Dzieki wszystkim za opinie przyznam ze dawno mnie nie bylo na necie (ach te modemy) ale mam dla was lekko poprawiona pracke A nad zwierzetami w kiblu tez sie zastanawiam ale jeszcze nie jestem pewny czy to bedzie szczurek , myszki czy zólw :) :D
Rekomendowane odpowiedzi