ramze Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Czesc dawno mnie nie bylo tutaj, ale powrocilem i to z projektem do oceny. Co o tym sadzicie?
SiD Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Fajne , i przyjemne , estetyczne nie zabrdzo wygórowane , proste w swojim wykonaniu i jednak mające to cos , no wiec jednym słowem Gratulacje podoba mi sie :D
MeG Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 projekt czytelny , czysty zgrabny swietne logo ![wow]
Vogel Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Originally posted by SiD estetyczne nie zabrdzo wygórowane SID, możesz mi wyjaśnić co znaczy ten zwrot?
Tomasz Kucharz Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Ciekawe - skromne - przejrzyste - moeze mógłbym powiedzieć coś więcej - czego dotyczy to logo - co to za firma/organizacja ?
ramze Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 To jest logotyp dla CMS\'a portalu php.pl. CMS jest już w produkcji, niedługo ruszy cały serwis. Obecnie dziala tylko forum. A to finalna wersja: Moze jeszcze zrobię, jak mi się będzie chciało logotyp dla php.pl.
Rekomendowane odpowiedzi