Maceo Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Nie wiem czy tylko ja, ale mam nadzieję, że więcej osób wyrazi swoją opinię w konsultacjach związanych z powstaniem obleśnych parkingów wzdłóż nitki Metra w Warszawie. Myślę, ze jest dużo "nieudanych" inwestycji, ale te ZTM;oskie przechodzą ludzkie pojęcie: http://ztm.waw.pl/konsultacje.php
SansSerif Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Na dodatek będą stały puste bo mądre miasto zamiast budować publiczne parkingi wielopoziomowe w centrach wywala kase na taki syf.
Wacman Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 hehe... jestem z Bielska w stolycy bylem raz 2 lata temu... Co mnie rozwala to te wszystkie Towers'y stawiane gdzie tylko sie fajna i tania dzialka trafila, wyglada to bez urazy jakby kto zapalek do gow...a nawbijal... jak widac po ich rozstrzeleniu miasto Warszawa ma swietny, zelazny plan miejscowy, ktorego sie mocno trzyma i nie zmienia go jak ktos chce postawic 100 pietrowa kabine przysznicowa :D eeeh... tez bez urazy ale widac w Warszawie moim zdaniem polski kompleks prowincji... eee y nawet tego no Sera Normana Fostera mamy...
cytadela Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Co mnie rozwala to te wszystkie Towers'y stawiane gdzie tylko sie fajna i tania dzialka trafila niezupełnie, bo towers-y to przedewszystkim centrum i wola, jedyny wyjątek jaki przychodzi mi na myśl to Intraco 2 jak widac po ich rozstrzeleniu miasto Warszawa ma swietny, zelazny plan miejscowy, ktorego sie mocno trzyma i nie zmienia go jak ktos chce postawic 100 pietrowa kabine przysznicowa niezupełnie, pan borowski postarał się, żeby w przyszłości nie stawiać już w warszawie budynków wyższych niż 30 m Sera Normana Fostera mamy... mamy, a jego wygląd zawdzięczamy głównie warszawskim konserwatorom
Rekomendowane odpowiedzi