Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy tylko ja, ale mam nadzieję, że więcej osób wyrazi swoją opinię w konsultacjach związanych z powstaniem obleśnych parkingów wzdłóż nitki Metra w Warszawie. Myślę, ze jest dużo "nieudanych" inwestycji, ale te ZTM;oskie przechodzą ludzkie pojęcie:

http://ztm.waw.pl/konsultacje.php

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na dodatek będą stały puste bo mądre miasto zamiast budować publiczne parkingi wielopoziomowe w centrach wywala kase na taki syf.

Napisano

hehe... jestem z Bielska w stolycy bylem raz 2 lata temu... Co mnie rozwala to te wszystkie Towers'y stawiane gdzie tylko sie fajna i tania dzialka trafila, wyglada to bez urazy jakby kto zapalek do gow...a nawbijal... jak widac po ich rozstrzeleniu miasto Warszawa ma swietny, zelazny plan miejscowy, ktorego sie mocno trzyma i nie zmienia go jak ktos chce postawic 100 pietrowa kabine przysznicowa :D eeeh... tez bez urazy ale widac w Warszawie moim zdaniem polski kompleks prowincji... eee y nawet tego no Sera Normana Fostera mamy...

Napisano
Co mnie rozwala to te wszystkie Towers'y stawiane gdzie tylko sie fajna i tania dzialka trafila

niezupełnie, bo towers-y to przedewszystkim centrum i wola, jedyny wyjątek jaki przychodzi mi na myśl to Intraco 2

jak widac po ich rozstrzeleniu miasto Warszawa ma swietny, zelazny plan miejscowy, ktorego sie mocno trzyma i nie zmienia go jak ktos chce postawic 100 pietrowa kabine przysznicowa

niezupełnie, pan borowski postarał się, żeby w przyszłości nie stawiać już w warszawie budynków wyższych niż 30 m

Sera Normana Fostera mamy...

mamy, a jego wygląd zawdzięczamy głównie warszawskim konserwatorom