Napisano 13 Czerwiec 200519 l Nie no klasa ale korci mnię żeby się przycepic do widoku z oknem, mareriału wanny i łączenia ścian na ostatnim renderze
Napisano 13 Czerwiec 200519 l ladne qrde ;] kranik w brodziku by mi chyba w tyłek właził ;] (jakie to szczescie ze nie dla mnie) ;] widze ze light cache sie sprawdza ;] fajny ten caly mebel ... nóżki alkiem sie kojaza z serią SMD maxalto ... ;] ---Edit--- dobra bidet qrde ... glowa mnie boli dzis caly dzien ;] cicho :P
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Autor ladne qrde ;] kranik w brodziku by mi chyba w tyłek właził ;] (jakie to szczescie ze nie dla mnie) ;] widze ze light cache sie sprawdza ;] fajny ten caly mebel ... nóżki alkiem sie kojaza z serią SMD maxalto ... ;] bingo a co do tego dziwnego urządzenia co go ludzie znają tylko z obrazków a się nazywa "bidet" a nie brodzik to podobno siada się na nim ukrakiem twarzą do ściany :>
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Kiedyś widziałem podobny pomysł - tyle że na szczycie wanny był kibelek nie pamietam która to była edycja konkursu ale jakoś przed albo po prysznicu/akwarium, jeżeli wiecie o czym mówie :] Na tej pracy widok aż tak nie razi jak na ostatniej, ogólnie widać w genezie tej pracy Twoją ostatnią łazienke w przedpokoju- tyle że tu sie nie szczypałeś z szafami. To jest łazienka przy sypialni ? z garderobą ? bo tam w szafie widac kurtki zimowe i takie tam - to troche ostro :]
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Geneza bidetu wywodzi się w prostej linii z domów publicznych. Prostytutki ich używały do podmywania sie - bo nie miały czasu na kąpiel między jednym a drugim klientem. Teraz ludziska co mają na taki gadżet kase sobie wstawiają nie wiedząc po co.
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Strasznie fajny pomysł, super render!! Ten shitroom with furniture #1 najlepszy spośród trzech (czy to na jakis konkurs?). A i pytanie mam :P : co to za materiał na podłodze to są jakieś płyty / bloki betonowe? Bo strasznie ciekawie to wygląda w zestawieniu z drewnem :D
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Autor Inspirowałem się wiktoriańskimi wannami żeliwnymi. Materiał na podłodze i ścianach to gres o fakturze lawy wulkanicznej, niestety nie udało mi się zrobić dobrych map.
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Powiem szczerze, że jakoś nie przemawia do mnie forma tego "kombajnu", zwłaszcza gdy patrzy się na niego tak jak na 1 renderze. Najbardziej przeszkadza mi chyba proporcja wysokości wanny (zbyt mała) do szerokości ścianek prysznicowych. Koło ma w katalogu podobny kombajnik, tyle że bez prysznica, a wc i bidet są podwieszone z boku wanny. Tam mi się forma bardziej podoba (jest prostsza i nieprzekombinowana;-), ale u Ciebie podoba mi się znowu to połączenie wanny z prysznicem. Albo wyrównałabym proporcje poziomu i pionu, albo zróznicowała materiałowo. Poza tym jak na Ciebie materiał drewna taki sobie;-) Materiał gresu wydaje mi się fajny. Czy to na konkursik Koła? Acha, co do bidetu, to wymyślili go pewnie projektanci, bo tworzy zgrabną "strefę" razem z wucetem. Z samym wucetem to nigdy nie wiadomo co zrobić;-) A tak w ogóle, to bidet jest bardzo przydatny. Naprawdę;-)
Napisano 13 Czerwiec 200519 l hmm, mam pytanie a czy można publikować prace przed rozstrzygnięciem konkursu... ???
Napisano 13 Czerwiec 200519 l a propos... łazienka w garderobie - skądś już to znamy, natomiast shit room #2 to dobry pomysł... tez o tym myśleliśmy... łazienka z meblami... w prostej lini do łazienki w meblu...., ale wydało nam się to zbyt oczywiste... natomiast reazlizacja znakomita... rendery super, wygląda na to że jesteś pierwszy w kolejce do pandy... ups... pomyliły mi się numerki
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Autor hmm, mam pytanie a czy można publikować prace przed rozstrzygnięciem konkursu... ??? Oczywiście że nie, więc starałem się nie używać słów które wyłapałoby google ale nikt z forumowiczów jeszcze na to nie wpadł. Ogólnie moje projekty w tym roku są wyjątkowo nienowatorskie i nudne wiec szans nie mam to się wystawiam :)
Napisano 13 Czerwiec 200519 l nie wystawiaj się za bardzo bo cię ktoś zaskoczy... :) od tyłu... a na poważnie sad jest straszny, garderoba conajmniej średnia, ale łazienka w meblu... to dobra idea na odwrócenie ideiiiiii , zmęczony jestem, ale entry 1 i 2 na ps2005 są super, (bez słów zrozumiałych dla przeglądarki)
Napisano 13 Czerwiec 200519 l ze wszystkich trzech ten projekt podoba mi sie najbardziej...... jakis taki spokojny i te materialy jakos bardziej dopasowane.... jestem raczej za stonowanymi łazienkami..... generalnie to gratuluje przepustowości..... pracujesz jak masznka do robienia renderów
Napisano 13 Czerwiec 200519 l A mi si epodoba ze mimo wszystko jest to nawiazanie... Lazienka w meblu jako w graderobie to fajny pomysl.. I tak naprawde nie jest to tkaie nienowatorskie