Napisano 16 Czerwiec 200519 l witam, dawno nic tu nie pokazywalem... taki pol speed w ramach relaksu i cwiczonka w postaci doktora friedricha z FA. mam nadzieje, ze podobny :) pzdr aha, tak wiem, plagiat ;)
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Bardzo fajne. Coś koło nosa troche smiesznie ale bardzo przyzwoicie wygląda :D
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Ładne, podoba mi się tylko te dłonie trochę nie takie i uszy mogły by być większe tak mi się wydaje. No i na brzuchu ta dziwna ta harmonijka. Powodzenia
Napisano 16 Czerwiec 200519 l no w/g mnie to b.ładnie - tylko te ręce podobne są do łopat ;) A tak serio to weź zwęż mu je i będzie ok. :)
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Autor witam, dzieki za komentarze doktorka raczej nie bede za bardzo poprawiac (jesli w ogole) a juz na pewno nie bede robic textur bo z zalozenia mial byc sam modelik. moze wrzuce go do zbrusha, chociaz w wolnych chwilach wole brac sie juz za cos innego, tym razem cos 'mojego.' pzdr
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor ok, doktorek poszedl do zbrusza, gdzie dorobilem detale, textury i wyrenderowalem. post w szopie. pzdr
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Odrazu FA przychodzi na myśl - IMO to komplement :) Ciekawie ciekawie...tylko teksturka ubranka jakas taka - do poprawy ;)
Napisano 22 Czerwiec 200519 l MaGuu - bo to jest z FA :D dirty scanline'em to jedziesz czy jak ? :P porób takie jakby kontury na texturach , jak w fa. pozdr.