Napisano 16 Czerwiec 200519 l Są to komercyje rendery budynku.Nie oceniajcie projektu bo nie jest mój :P
Napisano 16 Czerwiec 200519 l oświetlenie sprawia wrazenie jakby byla pozna pora popoludniowa niestety po kolorze zieleni i nieba tego nie widac - wiecej swiatla! niebieska textura chodnika/kostki brukowej ??!! [1 render]
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Ujęcia "z za płotu" nie są najlepszym pomysłem - chodzi o to że czasem akcent jakiś roślinny w rogu czy gdzie indziej jest ok jeżeli nie tworzy wrażenia pierwszego planu - u Ciebie w renderach z poziomu człowieka roślinność rozprasza. J/W za ciemno, OKNA do poprawy koniecznie, Tekstura tła-nieba ma za niską rozdzielczość, Ten model samochodu (prawdopodobnie RPC) nasuwa skojarzenia z filmem "Vanilla Sky" chodzi o to że jest tylko jeden - brak czasu? modeli ? jeżeli już to lepiej będzie bez niego, albo dostaw więcej elementów. Jeżeli już robisz widok z góry i nie chce Ci sie męczyć z tworzeniem otoczenia - to nie wklejaj na siłe mapy nieba i nie rób widoku w perspektywie - tylko może spróbuj z aksonometrią i motyw makiety- bo ten render zdecydowanie najgorszy. No i przyłóż sie do wklejania rzeczy w PS.
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor Dzieki za kontruktywną krytykę (cenie sobie to forum, bo nie ma tu towarzystwa wzajemnej adoracji :P ). Niestety rozplanowanie zieleni i ujecia byly pomyslem zleceniodawcy (chyba zdał sobie sprawe z jakosci architektury :P ). Ponieważ jest to zlecenie komercyjne (czytaj:"na wczoraj") wiec pozostaje mi tylko "papranie" 2d po tym "dziele"
Napisano 17 Czerwiec 200519 l rzeczywiscie spora kupa pana architekta... przynajmniej starales sie pomoc biedakowi
Napisano 17 Czerwiec 200519 l dopisuje sie do opinii poprzedników, ostatni render masakrujący tą zielenią, każdy krzak z innej beczki, o innych tonacjach. Perspektywa zieleni uciekła w siną dal. Brak cieni od drzew. Wolałbym bez tych krzaków, przynajmniej pierwszy i drugi plan bym wywalił.