misiekp Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Witam wszystkich :D to moja ostatnia pracka, bardzo prosta ale robie ja bo jakos mnie naszlo zeby zrobic jakies owady. Wybor padl na biedronki a jak to wyszło to zostawiam pod wasza ocene... . Pozdrawiam...!!!...
danilo2 Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 jak to 3d to: daj bezr blura bo g. widać ;P daj siatkę jak to obraz to: na obrazach się nie znam :)
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 oswietlenie nie najlepsze, za ciemno usun blura dodalabym: - kilka kropelek rosy - tekstrue bump na lisciu (zylki itp) - zpanikowane mszyce uciekajace w poplochu
Gość styczny Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 te krople prawie niczym sie nie różnią od tych biedronek poza "kolorków" ja terz bym chciał siatke zobaczyć prosze daj to niewiele roboty
misiekp Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Napisano 19 Czerwiec 2005 tu jest ta siatka ktorej wszyscy sie domagali :p tylko po co ???
KamillM Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 Mniejszego to już się nie dało, co? :P Zrób jakiś porządny render bez blura to wtedy pogadamy... bo tak to ja nic nie widzę ;) pzdr
Gość styczny Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 otwórz tą scenke naciś "M" , zaznacz "wire" pod materiałem i naciś "F9" w ten sposób można pokazać siatke obiektu (po której można wiele stwierdzić)
Belus Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Spanikowane mszyce uciekające w popłochu... Już widzę ich wyraz twarzy...:-) Kto to wymodeluje? ;_)
Rekomendowane odpowiedzi