Napisano 17 Czerwiec 200519 l Witam wszystkich :D to moja ostatnia pracka, bardzo prosta ale robie ja bo jakos mnie naszlo zeby zrobic jakies owady. Wybor padl na biedronki a jak to wyszło to zostawiam pod wasza ocene... . Pozdrawiam...!!!...
Napisano 17 Czerwiec 200519 l jak to 3d to: daj bezr blura bo g. widać ;P daj siatkę jak to obraz to: na obrazach się nie znam :)
Napisano 17 Czerwiec 200519 l oswietlenie nie najlepsze, za ciemno usun blura dodalabym: - kilka kropelek rosy - tekstrue bump na lisciu (zylki itp) - zpanikowane mszyce uciekajace w poplochu
Napisano 18 Czerwiec 200519 l te krople prawie niczym sie nie różnią od tych biedronek poza "kolorków" ja terz bym chciał siatke zobaczyć prosze daj to niewiele roboty
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Mniejszego to już się nie dało, co? :P Zrób jakiś porządny render bez blura to wtedy pogadamy... bo tak to ja nic nie widzę ;) pzdr
Napisano 19 Czerwiec 200519 l otwórz tą scenke naciś "M" , zaznacz "wire" pod materiałem i naciś "F9" w ten sposób można pokazać siatke obiektu (po której można wiele stwierdzić)
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Spanikowane mszyce uciekające w popłochu... Już widzę ich wyraz twarzy...:-) Kto to wymodeluje? ;_)